Vi hjälper dig med din socionombemanning

Socionomer till din verksamhet

Behöver du arbetskraft, samt en partner att förlita sig på både i akut och förebyggande syfte? Vi finns till hands för de tillfällen då alla inte är på plats, då någon precis har slutat, eller när det bara behövs en extra hjälte.

Vid akuta behov, vänligen ring 08-515 13 400.

Klicka på knappen nedan för att komma till beställning av personal.

Hyr in socionomer
Akuta vakanser eller proaktivt

Vid akuta behov, vänligen ring 08-515 13 400.

Vår strävan är att leverera en tjänst med uthyrning av socionomer/socialsekreterare som främjar balans, långsiktighet och att bidra till välfungerande verksamheter. Genom att se till att matchningen mellan en socionom och en arbetsgivare är genomförbar och trygg – där vi står för kvalitetssäkringen och personalansvaret – skapar vi hållbara lösningar.

Vi finns nära till hands för de tillfällen då alla inte är på plats, då någon precis har slutat, eller när det bara behövs extra stöd i din verksamhet. Vår uppgift är att er verksamhet får den kompetens ni behöver.

Varför Bonliva?

Sveriges största bemanningsföretag inom vård & omsorg

ISO 9001 och ISO 14001-certifierade avseende kvalitetsledningssystem samt miljöledningssystem

Snabb leverans av personal med rätt kompetens

Vi bemannar med:
Socialarbetare med erfarenhet av barn- och ungdomsutredningar, familjerätt, familjehem, bistånd äldre/LSS, ensamkommande, vuxenmissbruk, våld- i nära relationer, handledare samt gruppledare och chefer.

Så här går det till att beställa personal till er verksamhet

Det är enkelt att anlita våra socionomkonsulter, vi guidar dig och finns med längs hela vägen. Det personliga engagemanget kommer på köpet.
Du får ett engagerat team på Bonliva som stöttar er verksamhet och som hjälper till med allt det praktiska – från kvalitetssäkring till avtal.

Vill du veta mer om hur Bonliva kan hjälpa er? Kontaka oss idag!

1. Behovsanalays

Efter att ni skickat in er förfrågan på socionom/socialsekreterare genomför vi en granskning av tillgängliga konsulter för att hitta den/de personerna vars kompetens och tillgänglighet matchar ert behov bäst.

2. Välj vårdkonsult

Vi sammanställer fullständig presentation på den/de aktuella konsulterna som matchar bäst med ert behov och presenterar dessa för er tillsammans med en plan för hur behovet ska täckas. En konsultpresentation från Bonliva innehåller alltid CV, referenser (inkl. senaste chef) samt relevanta utdrag från myndigheter.

3. Avstämning och förberedelse

När ni valt konsult börjar det förberedande arbetet för oss, där vi säkerställer inskolning, schema, rutiner samt eventuella boende och resor.

4. Leverans av arbetskraft

Er konsult är på plats och levererar den arbetskraft som er verksamhet har behov av. Vi stämmer regelbundet av med konsult samt ansvarig på plats under hela uppdraget för att säkerställa att allt går enligt plan.

Hur kan vi hjälpa er verksamhet?

Bonliva vårdbemanning & rekrytering kan hjälpa er med:
läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, socionomer och psykologer.

Vi täcker både långa och korta vakanser. Vill du ha kontakt med en specifik medarbetare på Bonliva? Följ länken för att komma till vårt sökbara personalregister.

kvinna med ryggsäck
TEAM SOCIONOM

Det är vi som är teamet längs vägen

Hoppas vi får möjligheten att lära känna dig!

Jaser Mardini

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Socionomer

Linnea Narebo

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Socionomer

Madeleine Hellström

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Omsorg

Annie Agouda

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Omsorg

Deaven de Freene

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Omsorg

Saga Schéle

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Omsorg

Tobias Ekman

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Omsorg

Ossian Eklund

Operativ Chef & Rekryteringsansvarig
Team
Omsorg

Natali Lestaric

Bemanningskoordinator
Team
Omsorg

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!