Bemanningsföretag barnmorska / barnmorska bemanning

bemanning av BARNMORSKOR

Bonliva är ett bemanningsföretag för dig som barnmorska. Bemanning är ett flexibelt och bekvämt alternativ för dig som vill hjälpa till där livet börjar, uppleva magiska ögonblick och som har ett hjärta av renaste guld. Vi har lång erfarenhet av bemanning av barnmorskor och vet vad du värdesätter på din arbetsplats, oavsett i vilket segment du är verksam.

Vill du ha tillgång till de senaste tillgängliga uppdragen? Prenumerera på vårt nyhetsbrev nedan och få nya uppdragsförslag varje vecka.

nyfött barn

Vad innebär bemanning som barnmorska?

Att jobba som barnmorska på bemanningsföretag innebär flexibilitet. Du får såväl friheter som rättigheter och kan styra över din arbetssituation. Jobba på uppdrag inom förlossning och BB, neonatal- och mödravård eller hos gynekolog- och ungdomsmottagningar.

Som bemanningsbarnmorska jobbar du på konsultbasis och bemanningsuppdrag passar således dig som tycker om variation i arbetet. Kanske vill du testa att bo i en ny stad eller utbyta kunskaper med barnmorskor på andra arbetsplatser. Har du en fast anställning som du vill variera med konsultuppdrag? Att bli bemanningsbarnmorska är helt rätt för dig!

Kontakta oss direkt via formuläret för ett uppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål.

Varför Bonliva?

En fast kontaktperson som jobbar för dig

Skräddarsydda uppdrag och flexibla scheman

Förmånligt löneupplägg

Vi bemannar med:
Barnmorskor inom förlossning och BB, neonatal, antenatal- och mödravård samt hos gynekolog- och ungdomsmottagningar.

Gör det du gör bäst

Som barnmorska är du engagerad i dina patienter och har en stor förmåga att visa sympati och empati. Du bryr dig om andra och sätter människan i centrum. Det är därför du jobbar som barnmorska. Det är också därför du ska fokusera på det som du gör bäst och låta specialister inom barnmorskebemanning hjälpa dig med allt det som händer runt omkring.

När du som barnmorska väljer Bonliva som bemanningsföretag för dina jobbuppdrag väljer du själv om du vill jobba som löntagare eller som underleverantör. Du får en fast kontaktperson och givetvis hjälp med allt det praktiska; resor, utbetalningar, boende, försäkringar, avtal osv.

Våra uppdragsgivare finns i hela landet och utgörs av regionen, primärvården och privata vårdgivare. Vi matchar dig med ett uppdrag som passar dig!

Följ med oss på resan mot en jämlik vård och omsorg.

Ansökan och intervju och kvalitetssäkring

Ditt första steg är att skicka in din ansökan till oss. Efter det kommer du att bli kontaktad för ett samtal där vi lär känna dig, dina mål och din bakgrund bättre. Din kontaktperson är sedan med dig under hela processen – före, under och efter.

Kvalitetssäkring

Vi genomför därefter en kvalitetssäkring som innefattar kontroll av legitimation, CV samt referenstagning. För vissa typer av uppdrag krävs även utdrag från belastningsregistret.

Val av uppdrag

Baserat på din profil, dina önskemål och dina kvalifikationer kommer vi att presentera olika uppdrag för dig. Du väljer sedan det uppdrag som passar dig allra bäst.

Ditt äventyr börjar!

Vi hjälper dig med avtal, skattetekniska frågor samt eventuella boende och resor om du ska arbeta på annan ort – sedan är det dags att börja ditt uppdrag! Du är nu en av tusentals vårdkonsulter från Bonliva som gör skillnad för patienter i hela Sverige. Vi finns med dig längs hela vägen och stöttar dig så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Är du som barnmorska redo att ta steget som konsult?

Att ta steget att arbeta som barnmorska och konsult kan kännas som en stor förändring, men med Bonliva kan du känna dig lugn.

Vi finns här för att stödja dig genom varje fas: från att navigera i de praktiska detaljerna till att matcha dig med det perfekta uppdraget och stötta dig under din tid som konsult. Vårt mål är att göra din resa framgångsrik!

Är du redo att ta steget och börja din resa som barnmorska på konsultbasis? Fyll i intresseanmälan och låt oss börja din resa tillsammans.

kvinna med ryggsäck
TEAM BARNMORSKOR

Det är vi som är teamet längs vägen

Hoppas vi får möjligheten att lära känna dig!

Lucas Dahl

Konsultansvarig
Team
Sjuksköterskor

Kajsa Baardsen

HR- och Bemanningsspecialist
Team
Sjuksköterskor

Lovisa Åkesson

Bemanningskoordinator
Team
Sjuksköterskor

Douglas Skoog

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Sjuksköterskor

Gabriella Sadjak

HR- och Bemanningsspecialist
Team
Sjuksköterskor

Nathalie Lundgren

Operativ Chef
Team
Sjuksköterskor

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!