Lediga jobb inom plastikkirurgi via bemanning

Plastikkirurg - Jobb sOM KONSULT

Att vara plastikkirurg och jobba som konsult är enkelt när du ansluter dig till oss på Bonliva. Till din hjälp får du ett engagerat team av specialister på bemanning av specialistläkare; vi vet vad som är viktigt för dig, patienten och vårdgivaren. Tillsammans kan vi göra skillnad inom vården – på riktigt.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev får du information om de senaste uppdragen varje vecka.

Man walking down a street

För en tryggare vård

Ta chansen att upptäcka e ny stad eller finn lugnet i att ha en trygg anställning nära hemmet. På Bonliva har vi under många år etablerat goda kontakter med vårdgivare i hela Sverige. Vill du ha ett jobb som plastikkirurg på heltid, deltid eller under kortare projekt? Och vill du vara på en kommunal, regional eller privat arbetsplats? Med oss är allt möjligt.

Det bästa för vården är kontinuitet och kvalitet för de som jobbar inom den. Det ser vi till att främja genom att skapa trygga uppdrag som främjar ett hållbart arbetsliv.

Enklare med Bonliva

Uppdrag som passar dig

Flexibla arbetsscheman

Personlig kontaktperson

Förmånligt löneupplägg

Hjälp med allt det praktiska

Läs mer om hur mycket en plastikkirurg tjänar som konsult.
Vi bemannar med:
Plastikkirurger inom estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi.

Jobba som plastikkirurg via Bonliva

För oss är din trygghet viktig. Vi garanterar en trygg anställning för att säkerställa ditt välmående på arbetsplatsen – och i förlängningen – patienternas. Du får en personlig kontaktperson som du kan vända dig till när som helst under processen.

Tveka inte att kontakta oss för att komma igång idag.

Ansökan och intervju och kvalitetssäkring

Ditt första steg är att skicka in din ansökan till oss. Efter det kommer du att bli kontaktad för ett samtal där vi lär känna dig, dina mål och din bakgrund bättre. Din kontaktperson är sedan med dig under hela processen – före, under och efter.

Kvalitetssäkring

Vi genomför därefter en kvalitetssäkring som innefattar kontroll av legitimation, CV samt referenstagning. För vissa typer av uppdrag krävs även utdrag från belastningsregistret.

Val av uppdrag

Baserat på din profil, dina önskemål och dina kvalifikationer kommer vi att presentera olika uppdrag för dig. Du väljer sedan det uppdrag som passar dig allra bäst.

Ditt äventyr börjar!

Vi hjälper dig med avtal, skattetekniska frågor samt eventuella boende och resor om du ska arbeta på annan ort – sedan är det dags att börja ditt uppdrag! Du är nu en av tusentals vårdkonsulter från Bonliva som gör skillnad för patienter i hela Sverige. Vi finns med dig längs hela vägen och stöttar dig så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Sök efter uppdrag

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi uppdaterar våra uppdrag kontinuerligt. Fyll i en intresseanmälan om du inte hittar det du söker.

Ta klivet till konsultlivet

Fyll i formuläret för att lämna en intresseanmälan så hör vi av oss. Vi låter dig ställa alla frågor du behöver svar på för att ta klivet till konsultlivet.

kvinna med ryggsäck
TEAM KIRURGI

Det är vi som är teamet längs vägen

Hoppas vi får möjligheten att lära känna dig!

Camilla Rispling

Operativ Chef
Team
Läkare

Ida Thorildsson

Bemanningskoordinator
Team
Läkare

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!