Bemanningsföretag Distriktssköterska

bemanning sjuksköterskor inom Kommun och Primärvård

Vi i Team Kommun & Primärvård arbetar med ett stort antal vårdgivare spridda över hela landet. Det ger oss goda möjligheter att kunna erbjuda dig som legitimerad sjuksköterska arbete både nära där du bor, men även längre bort för dig som är mer äventyrslysten! Du hittar ett urval av lediga uppdrag här men kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter, kalender och önskemål. Scrolla ned så hittar du oss direkt eller fyll i intresseanmälan så hör vi av oss till dig!

Vill du ha tillgång till de senaste tillgängliga uppdragen? Prenumerera på vårt nyhetsbrev nedan och få nya uppdragsförslag varje vecka.

man som paddlar kayak

Vi tar ansvar hela vägen

Vi samarbetar med kommuner, regioner och privata aktörer där vår ambition är att skapa förutsättningar för kontinuitet och kvalitet ute på arbetsplatserna. Vår ambition är att du ska arbeta tryggt med oss under uppdragen och vi tar hänsyn till de små detaljerna och finns alltid där för dig. Vi tror på att en glad konsult är en bra konsult, vilket är en viktig del i vårt mål för en jämlik vård.

Som en av Sveriges ledande aktörer inom bemanning av legitimerade sjuksköterskor kan vi erbjuda uppdrag i hela landet – välj om du vill arbeta nära hemmet eller åka iväg. Heltid, deltid eller under kortare perioder: med Bonliva styr du ditt upplägg så att det passar just ditt livspussel.

Via Bonliva får du chansen att på konsultbasis jobba som sjuksköterska inom kommun och primärvården och bli matchad med uppdrag som passar dig och din ambition. Kontakta oss direkt för ett uppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål.

Varför Bonliva?

En fast kontaktperson som jobbar för dig

Skräddarsydda uppdrag och flexibla scheman

Förmånligt löneupplägg

Vi bemannar med:
Legitimerade sjuksköterskor samt distriktssköterskor med erfarenhet av hemsjukvård, särskilt boende, avancerad hemsjukvård samt primärvård. Inom primärvården efterfrågas även specialistkompetens från barnsjuksköterskor, barnmorskor och diabetessköterskor. Teamet bemannar även skolsköterskor inom elevhälsan.

Jobba som bemanningssjuksköterska med Bonliva

Att jobba som konsult genom oss på Bonliva innebär att du får en trygg anställning eller uppdragsleverantör, med goda villkor och som ger dig flexibla arbetslösningar. Du får ett engagerat team som stöttar dig i dina uppdrag och som hjälper till med allt det praktiska – från resa och boende till avtal.

Våra uppdragsgivare finns i hela landet och utgörs av regioner, kommuner, statliga verksamheter och privata vårdgivare. Som sjuksköterska hos oss kan du arbeta på vårdcentral, inom LSS, SÄBO, HSV, ASIH eller elevhälsan.

Följ med oss på resan mot en jämlik vård och omsorg.

Ansökan och intervju och kvalitetssäkring

Ditt första steg är att skicka in din ansökan till oss. Efter det kommer du att bli kontaktad för ett samtal där vi lär känna dig, dina mål och din bakgrund bättre. Din kontaktperson är sedan med dig under hela processen – före, under och efter.

Kvalitetssäkring

Vi genomför därefter en kvalitetssäkring som innefattar kontroll av legitimation, CV samt referenstagning. För vissa typer av uppdrag krävs även utdrag från belastningsregistret.

Val av uppdrag

Baserat på din profil, dina önskemål och dina kvalifikationer kommer vi att presentera olika uppdrag för dig. Du väljer sedan det uppdrag som passar dig allra bäst.

Ditt äventyr börjar!

Vi hjälper dig med avtal, skattetekniska frågor samt eventuella boende och resor om du ska arbeta på annan ort – sedan är det dags att börja ditt uppdrag! Du är nu en av tusentals vårdkonsulter från Bonliva som gör skillnad för patienter i hela Sverige. Vi finns med dig längs hela vägen och stöttar dig så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Är du redo att ta steget?

Att ta steget att arbeta som kommunsjuksköterska inom bemanning kan kännas som en stor förändring, men med Bonliva kan du känna dig lugn.

Vi finns här för att stödja dig genom varje fas: från att navigera i de praktiska detaljerna till att matcha dig med det perfekta uppdraget och stötta dig under din tid som konsult. Vårt mål är att göra din resa framgångsrik!

Är du redo att ta steget och börja din resa som vårdkonsult? Fyll i intresseanmälan och låt oss börja din resa tillsammans.

kvinna med ryggsäck
TEAM KOMMUN

Det är vi som är teamet längs vägen

Hoppas vi får möjligheten att lära känna dig!

Madeleine Peterson

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Sjuksköterskor

Emma Ljunglöf

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Sjuksköterskor

Liam Myrman

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Sjuksköterskor

Jacob Hägg

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Sjuksköterskor

Villiam Vikström

HR- och Bemanningsspecialist
Team
Sjuksköterskor

Nathalie Lundgren

Operativ Chef
Team
Sjuksköterskor

Niklas Åberg

HR- och Bemanningsspecialist & Rekryterare
Team
Sjuksköterskor

Max Jonevret

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Sjuksköterskor

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!