BEMANNINGSFÖRETAG UNDERSKÖTERSKA /
BEMANNING UNDERSKÖTERSKA

STYR ÖVER DIN  ARBETSSITUATION

Börja jobba med bemanning som undersköterska hos Bonliva och bli en del av vårt team där vi tillsammans strävar mot att göra skillnad inom vård och omsorg – för dig som undersköterska, för teamet på arbetsplatsen och för alla patienter. Bonliva är ett riktigt bra val av bemanningsföretag för dig som undersköterska. Tillsammans är vi en kraft att räkna med.

Vi söker fler drivna bemanning undersköterskor som vill stärka upp där det som mest behövs utan att behöva göra avkall på behov och drivkrafter.

Är du den konsult vi söker? Fyll gärna i intresseanmälan så berättar vi mer.

Man på vandring

Nyfiken på en karriär som undersköterska och konsult?

Att arbeta som undersköterska och konsult betyder inte att du behöver säga upp dig eller flytta från annan ort. Låt oss berätta vilka möjligheter som finns om du är nyfiken att testa på livet som bemanningsundersköterska.

Hos oss får du ett helt team som tar hand om dig längs vägen. Vi sköter det praktiska kring ditt uppdrag, ser över så att du har balans mellan arbets- och privatliv samt att du sover på den skönaste kudden om du skulle vilja prova på ett uppdrag där du behöver sova borta.

VISSTE DU ATT?
Vi är också ett bemanningsföretag inom vård i Norge. Just nu erbjuder vi uppdrag för undersköterskor i Norge, hyrläkare i Norge och möjligheten att kunna jobba som sjuksköterska i Norge.

En fast kontaktperson som jobbar för dig

Skräddarsydda uppdrag och flexibla scheman

Förmånligt löneupplägg

VI BEMANNAR INOM: 
Primärvården, sjukhus, HSV, LSS, SÄBO och äldreboenden.
Två glada personer

Bli konsult hos Bonliva som undersköterska

Att jobba som konsult genom oss på Bonliva innebär att du får en trygg anställning eller uppdragsleverantör, med goda villkor och som ger dig flexibla arbetslösningar. Du får ett engagerat team som stöttar dig i dina uppdrag och som hjälper till med allt det praktiska – från resa och boende till avtal.

Våra uppdragsgivare finns i hela landet. Din kompetens behövs – vårt jobb är att matcha dig med uppdraget som passar just dig!

Ansökan och intervju och kvalitetssäkring

Ditt första steg är att skicka in din ansökan till oss. Efter det kommer du att bli kontaktad för ett samtal där vi lär känna dig, dina mål och din bakgrund bättre. Din kontaktperson är sedan med dig under hela processen – före, under och efter.

Kvalitetssäkring

Vi genomför därefter en kvalitetssäkring som innefattar kontroll av legitimation och utbildningsbesvis, CV samt referenstagning. För vissa typer av uppdrag krävs även utdrag från belastningsregistret.

Val av uppdrag

Baserat på din profil, dina önskemål och dina kvalifikationer kommer vi att presentera olika uppdrag för dig. Du väljer sedan det uppdrag som passar dig allra bäst.

Ditt äventyr börjar!

Vi hjälper dig med avtal, skattetekniska frågor samt eventuella boende och resor om du ska arbeta på annan ort – sedan är det dags att börja ditt uppdrag! Du är nu en av tusentals konsulter från Bonliva som gör skillnad för patienter och klienter i hela Sverige. Vi finns med dig längs hela vägen och stöttar dig så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Är du som undersköterska redo att ta steget som konsult?

Att ta steget att arbeta som undersköterska och konsult kan kännas som en stor förändring, men med Bonliva kan du känna dig lugn.

Vi finns här för att stödja dig genom varje fas: från att navigera i de praktiska detaljerna till att matcha dig med det perfekta uppdraget och stötta dig under din tid som konsult. Vårt mål är att göra din resa framgångsrik!

Är du redo att ta steget och börja din resa som undersköterska på konsultbasis? Fyll i intresseanmälan och låt oss börja din resa tillsammans.

kvinna med ryggsäck
TEAM UNDERSKÖTERSKA

Det är vi som är teamet längs vägen

Hoppas vi får möjligheten att lära känna dig!

Anders Markgren

HR- och Bemanningsspecialist
Team
Omsorg

Deaven de Freene

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Omsorg

Saga Schéle

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Omsorg

Ossian Eklund

Operativ Chef & Rekryteringsansvarig
Team
Omsorg

Natali Lestaric

Bemanningskoordinator
Team
Omsorg

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!