Bemanningsföretag inom vård och omsorg

arbeta som
vårdkonsult

Vi på Bonliva strävar efter att vara det bemanningsföretag inom vård, skola och omsorg som ständigt arbetar för förbättring. Sedan starten 2011 har vi agerat efter en vision om en mer jämlik vård och omsorg i hela Norden som start, för bättre liv. Hittills har över 4000 hyrläkare, socionomkonsulter, hyrsjuksköterskor, fysio- och arbetsterapeuter, psykologer, undersköterskor, lärare och medicinska sekreterare arbetat tillsammans med oss.

Vill du också vara med och förbättra vår sjukvård och omsorg som konsult?

utsikt

Vi tar ansvar hela vägen

Är du läkare, sjuksköterska, medicinsk sekreterare, psykolog, fysioterapeut, arbetsterapeut, undersköterska eller socionom? Tack vare dig och ditt hantverk kan vi tillsammans med arbetsgivare inom välfärden i Sverige och Norge bidra till att skapa ett bättre liv – både i förebyggande och akut syfte. Välj sidan för ditt yrke, så guidar vi dig längs vägen.

Som Sveriges ledande företag inom vårdbemanning kan vi erbjuda uppdrag i hela landet – välj om du vill arbeta nära hemmet eller åka iväg. Heltid, deltid eller under kortare perioder: med Bonliva styr du ditt upplägg så att det passar justditt livspussel.

Vill du testa något helt nytt? Vi erbjuder även uppdrag i Norge för flera olika yrkesområden, läs mer på vår dedikerade norgesida eller besök bonliva.no.

Via Bonliva får du chansen att jobba på konsultbasis och bli matchad med uppdrag som passar dig och din ambition. Kontakta oss direkt för ett uppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål.

Varför Bonliva?

En fast kontaktperson som jobbar för dig

Skräddarsydda uppdrag och flexibla scheman

Förmånligt löneupplägg

Vi erbjuder uppdrag för dig som är:
Läkare, Leg. sjuksköterska, Barnmorska, Specialistsjuksköterska, Distriktsjuksköterska, Psykolog, Medicinsk sekreterare, Socionom, Fysioterapeut, Arbetsterapeut, Undersköterska, Röntgensjuksköterska
Fjord Norge man

Är du redo att ta steget?

Att ta steget att arbeta som vårdkonsult kan kännas som en stor förändring, men med Bonliva kan du känna dig lugn.

Vi finns här för att stödja dig genom varje fas: från att navigera i de praktiska detaljerna till att matcha dig med det perfekta uppdraget och stötta dig under din tid som konsult. Vårt mål är att göra din resa framgångsrik!

Är du redo att ta steget och börja din resa som konsult? Fyll i intresseanmälan och låt oss börja din resa tillsammans.

kvinna med ryggsäck

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!