BLI KONSULT HOS BONLIVA

BEMANNINGSFÖRETAGET FÖR aRBETSTERAPEUTER

Ta chansen och arbeta inom bemanning som arbetsterapeut på konsultbasis med oss på Bonliva. Vi är specialiserade på bemanning och samarbetar med såväl regioner och kommuner som privata vårdgivare. Som arbetsterapeut på bemanningsföretag kan du få uppdrag på till exempel sjukhus, vårdcentraler, säbo, korttidsboenden och inom hemsjukvården.

Kontakta oss direkt för att hitta ett uppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Scrolla ned för våra kontaktuppgifter, vi finns bara ett knapptryck bort! Vi i teamet välkomnar även dig som bor i Norge att jobba hos oss i Sverige.

Man på vandring

Bli konsult som arbetsterapeut – på dina villkor

Vi arbetar för att hitta rätt balans för dig – vi har både deltidsuppdrag och heltidsuppdrag. Vårt mål är att matcha dig med ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål.

Hos oss får du ett eget team som hjälper dig innan, under och efter ditt uppdrag. Vi sköter de praktiska bitarna och besvarar dina frågor samt ser självklart till att du får sova på den skönaste kudden om du arbetar utanför ditt hem. Det gör det lättare för dig att fokusera på balansen mellan arbetsliv och privatliv.

En fast kontaktperson som jobbar för dig

Skräddarsydda uppdrag och flexibla scheman

Förmånligt löneupplägg

Läs mer om din lön som arbetsterapeut på konsultbasis.
VI BEMANNAR INOM: 
Sjukhus, Vårdcentraler, säbo, korttidsboende samt inom hemsjukvården.
Två glada personer

Bli konsult hos Bonliva

Att jobba som konsult genom oss på Bonliva innebär att du får en trygg anställning eller uppdragsleverantör, med goda villkor och som ger dig flexibla arbetslösningar. Du får ett engagerat team som stöttar dig i dina uppdrag och som hjälper till med allt det praktiska – från resa och boende till avtal.

Våra uppdragsgivare finns i hela landet. Din kompetens behövs – vårt jobb är att matcha dig med uppdraget som passar just dig!

Ansökan och intervju och kvalitetssäkring

Ditt första steg är att skicka in din ansökan till oss. Efter det kommer du att bli kontaktad för ett samtal där vi lär känna dig, dina mål och din bakgrund bättre. Din kontaktperson är sedan med dig under hela processen – före, under och efter.

Kvalitetssäkring

Vi genomför därefter en kvalitetssäkring som innefattar kontroll av legitimation, CV samt referenstagning. För vissa typer av uppdrag krävs även utdrag från belastningsregistret.

Val av uppdrag

Baserat på din profil, dina önskemål och dina kvalifikationer kommer vi att presentera olika uppdrag för dig. Du väljer sedan det uppdrag som passar dig allra bäst.

Ditt äventyr börjar!

Vi hjälper dig med avtal, skattetekniska frågor samt eventuella boende och resor om du ska arbeta på annan ort – sedan är det dags att börja ditt uppdrag! Du är nu en av tusentals konsulter från Bonliva som gör skillnad för patienter och klienter i hela Sverige. Vi finns med dig längs hela vägen och stöttar dig så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Sök efter uppdrag

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi uppdaterar våra uppdrag kontinuerligt. Fyll i en intresseanmälan om du inte hittar det du söker.

Är du redo att ta steget som konsult?

Att ta steget att arbeta som arbetsterapeut och konsult kan kännas som en stor förändring, men med Bonliva kan du känna dig lugn.

Vi finns här för att stödja dig genom varje fas: från att navigera i de praktiska detaljerna till att matcha dig med det perfekta uppdraget och stötta dig under din tid som konsult. Vårt mål är att göra din resa framgångsrik!

Är du redo att påbörja din resa som konsult? Fyll i intresseanmälan och låt oss börja din resa tillsammans.

man som paddlar kayak
TEAM ARBETSTERAEPUT

Det är vi som är teamet längs vägen

Hoppas vi får möjligheten att lära känna dig!

Madeleine Hellström

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Omsorg

Daniel Racklin

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Omsorg

Ossian Eklund

Operativ Chef & Rekryteringsansvarig
Team
Omsorg

Natali Lestaric

Bemanningskoordinator
Team
Omsorg

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!