Bemanningsföretag Röntgensjuksköterska

bemanning för sjuksköterskor inom Radiologi

Vi i Team Radiologi är experter på bemanning för röntgensjuksköterskor med olika specialiteter. Vi arbetar för goda relationer, långa uppdrag och god kontinuitet för våra konsulter och vårdgivare vi arbetar tillsammans med. Då vi samarbetar med alla regioner och flera privata vårdgivare är det vårt mål att matcha dig med ett uppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål.

Är du intresserad av att testa livet som röntgensjuksköterska på konsultbasis? Fyll i intresseanmälan så hör vi av oss till dig. Du hittar även våra kontaktuppgifter nedan om du vill kontakta oss direkt.

Man walking down a street

Vi tar ansvar hela vägen

Vi samarbetar med regioner och privata aktörer där vår ambition är att skapa förutsättningar för kontinuitet och kvalitet ute på arbetsplatserna. Vår ambition är att du ska arbeta tryggt med oss under uppdragen och vi tar hänsyn till de små detaljerna och finns alltid där för dig. Vi tror på att en glad konsult är en bra konsult, vilket är en viktig del i vårt mål för en jämlik vård.

Som en av Sveriges ledande aktörer inom bemanning av röntgensjuksköterskor på konsultbasis kan vi erbjuda uppdrag i hela landet – välj om du vill arbeta nära hemmet eller åka iväg. Heltid, deltid eller under kortare perioder: med Bonliva styr du ditt upplägg så att det passar just ditt livspussel.

Via Bonliva får du chansen att jobba som röntgensjuksköterska inom bemanning på konsultbasis och bli matchad med uppdrag som passar dig och din ambition. Kontakta oss direkt för ett uppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål.

Varför Bonliva?

En fast kontaktperson som jobbar för dig

Skräddarsydda uppdrag och flexibla scheman

Förmånligt löneupplägg

Vi bemannar med:
Röntgensjuksköterskor inom slätröntgen, CT, MR, PCI, angio, mammografi samt ultraljud

Bli röntgensjuksköterska på konsultbasis med Bonliva

Att jobba som röntgensjuksköterska på konsultbasis genom oss på Bonliva innebär att du får en trygg anställning eller uppdragsleverantör, med goda villkor och som ger dig flexibla arbetslösningar. Du får ett engagerat team som stöttar dig i dina uppdrag och som hjälper till med allt det praktiska – från resa och boende till avtal.

Vi samarbetar med alla regioner och flera privata vårdgivare. Oavsett vilken specialisering du har inom radiologi kan du arbeta som hyrsjuksköterska via oss – vi matchar dig med ett uppdrag som passar dig!

Följ med oss på resan mot en jämlik vård och omsorg.

Ansökan och intervju och kvalitetssäkring

Ditt första steg är att skicka in din ansökan till oss. Efter det kommer du att bli kontaktad för ett samtal där vi lär känna dig, dina mål och din bakgrund bättre. Din kontaktperson är sedan med dig under hela processen – före, under och efter.

Kvalitetssäkring

Vi genomför därefter en kvalitetssäkring som innefattar kontroll av legitimation, CV samt referenstagning. För vissa typer av uppdrag krävs även utdrag från belastningsregistret.

Val av uppdrag

Baserat på din profil, dina önskemål och dina kvalifikationer kommer vi att presentera olika uppdrag för dig. Du väljer sedan det uppdrag som passar dig allra bäst.

Ditt äventyr börjar!

Vi hjälper dig med avtal, skattetekniska frågor samt eventuella boende och resor om du ska arbeta på annan ort – sedan är det dags att börja ditt uppdrag! Du är nu en av tusentals vårdkonsulter från Bonliva som gör skillnad för patienter i hela Sverige. Vi finns med dig längs hela vägen och stöttar dig så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Är du redo att ta steget?

Att ta steget att arbeta som röntgensjuksköterska inom bemanning kan kännas som en stor förändring, men med Bonliva kan du känna dig lugn.

Vi finns här för att stödja dig genom varje fas: från att navigera i de praktiska detaljerna till att matcha dig med det perfekta uppdraget inom radiologi och stötta dig under din tid som konsult. Vårt mål är att göra din resa framgångsrik!

Är du redo att ta steget och börja din resa som röntgensjuksköterska på konsultbasis? Fyll i intresseanmälan och låt oss börja din resa tillsammans.

kvinna med ryggsäck
TEAM RADIOLOGI

Det är vi som är teamet längs vägen

Hoppas vi får möjligheten att lära känna dig!

Kati Ruonakangas

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Sjuksköterskor

Therese Åhlander

Operativ Chef
Team
Sjuksköterskor

Natalie Särnstedt

Koordinator
Team
Sjuksköterskor

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!