bemanning av sjuksköterskor inom medicin

När du väljer att jobba som bemanningssjuksköterska inom medicin med oss får du ett team som både stöttar och vägleder dig inför, under och efter ditt uppdrag. Vi lägger alltid stor vikt vid att försöka kombinera dina behov med arbetsplatsens – det tillåter oss att säkerställa en trygg leverans av sjuksköterskebemanning som håller hög kvalitet och jämn kontinuitet. När du jobbar för ett bemanningsföretag som sjuksköterska inom medicin, blir det naturligt för dig att hitta en bra balans mellan privatliv och arbetsliv.

Ta en titt på ett urval av våra lediga jobb som sjuksköterska inom medicin, eller kontakta oss direkt för att bli matchade med ett vårduppdrag som vi helt och hållet anpassar utefter dina önskemål och drivkrafter. Scrolla nedåt för att hitta oss direkt!

Vill du ha tillgång till de senaste tillgängliga uppdragen? Prenumerera på vårt nyhetsbrev nedan och få nya uppdragsförslag varje vecka.

Man walking down a street

Ett personligt team för dig som sjuksköterska inom medicin

Vi är specialiserade på bemanning av sjuksköterskor till sjukhusens medicin-, kirurgi- och ortopedavdelningar. Vårt jobb är att stötta dig och erbjuder en personlig bemanningsansvarig för att du alltid ska veta vem du kan kontakta med dina frågor.

Vi har långa uppdrag där vi strävar efter att uppnå hög kontinuitet – vilket gynnar både patienter och arbetsgrupp, men även kortare uppdrag när det behövs.

Med ledord som service, kontinuitet och kvalitet strävar vi efter att hitta det uppdrag som passar just dig bäst, oavsett var i livet du befinner dig.

Utan dig, inget liv.

Varför Bonliva?

En fast kontaktperson som jobbar för dig

Skräddarsydda uppdrag och flexibla scheman

Förmånligt löneupplägg

Vi bemannar med legitimerade sjuksköterskor inom bland annat:
Medicin, kirurgi, akutsjukvård och ortopedi där avdelningar såsom stroke, hematologi, lungmedicin, AVA, geriatrik, kardiologi/HIA, gastro och infektion ingår.

Bli bemanningssjuksköterska med Bonliva

Att jobba som konsult genom oss på Bonliva innebär att du får en trygg anställning eller uppdragsleverantör, med goda villkor och som ger dig flexibla arbetslösningar. Du får ett engagerat team som stöttar dig i dina uppdrag och som hjälper till med allt det praktiska – från resa och boende till avtal.

Våra uppdragsgivare finns i hela landet och utgörs av både landets samtliga regioner och privata vårdgivare. Våra uppdrag är ofta långa och vi strävar efter att uppnå hög kontinuitet – vilket gynnar både patienter och arbetsgrupp.

Följ med oss på resan mot en jämlik vård och omsorg.

Ansökan och intervju och kvalitetssäkring

Ditt första steg är att skicka in din ansökan till oss. Efter det kommer du att bli kontaktad för ett samtal där vi lär känna dig, dina mål och din bakgrund bättre. Din kontaktperson är sedan med dig under hela processen – före, under och efter.

Kvalitetssäkring

Vi genomför därefter en kvalitetssäkring som innefattar kontroll av legitimation, CV samt referenstagning. För vissa typer av uppdrag krävs även utdrag från belastningsregistret.

Val av uppdrag

Baserat på din profil, dina önskemål och dina kvalifikationer kommer vi att presentera olika uppdrag för dig. Du väljer sedan det uppdrag som passar dig allra bäst.

Ditt äventyr börjar!

Vi hjälper dig med avtal, skattetekniska frågor samt eventuella boende och resor om du ska arbeta på annan ort – sedan är det dags att börja ditt uppdrag! Du är nu en av tusentals vårdkonsulter från Bonliva som gör skillnad för patienter i hela Sverige. Vi finns med dig längs hela vägen och stöttar dig så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Sök efter uppdrag

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Sjuksköterska
till uppdrag
i
Enköping
Vecka
29-39
Kommunal vård
Uppdrag på avdelning
Anmäl intresse för info om aktuella veckor
Uppsala
Publicerades: 
5/7/2024
Kund tar emot ansökning t o m:
13/7/2024
Sjuksköterska
till uppdrag
i
Uppsala
Vecka
35-48
Kommunal vård
Uppdrag på avdelning
Anmäl intresse för info om aktuella veckor
Uppsala
Publicerades: 
5/7/2024
Kund tar emot ansökning t o m:
18/7/2024
Sjuksköterska
till uppdrag
i
Vecka
29-30
Kommunal vård
Uppdrag på avdelning
Anmäl intresse för info om aktuella veckor
Stockholm
Publicerades: 
4/7/2024
Kund tar emot ansökning t o m:
17/7/2024

Är du redo att ta steget som hyrsjuksköterska?

Att ta steget att arbeta som bemanningssjuksköterska på sjukhus kan kännas som en stor förändring, men med Bonliva kan du känna dig lugn.

Vi finns här för att stödja dig genom varje fas: från att navigera i de praktiska detaljerna till att matcha dig med det perfekta uppdraget och stötta dig under din tid som konsult. Vårt mål är att göra din resa framgångsrik!

Är du redo att ta steget och börja din resa som hyrsjuksköterska på sjukhus? Fyll i intresseanmälan och låt oss börja din resa tillsammans.

kvinna med ryggsäck
TEAM MEDICIN

Det är vi som är teamet längs vägen

Hoppas vi får möjligheten att lära känna dig!

Izabelle Ribbenstrand

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Sjuksköterskor

Lisa Gahm

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Sjuksköterskor

Louise Gränström

HR- och Bemanningsspecialist
Team
Sjuksköterskor

Johan Krook

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Sjuksköterskor

Emma Persson

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Sjuksköterskor

Miranda Rohr

Bemanningskoordinator
Team
Sjuksköterskor

Tobias Hagman

Operativ Chef
Team
Sjuksköterskor

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!