Hyr ut din bostad till vårdpersonal

Vi söker löpande boende över hela Sverige och Norge åt våra vård- och omsorgshjältar som arbetar på annan ort. Skicka in beskrivning på ditt objekt idag så hör vi av oss.

ett vardagsrum

Hyr du ut din bostad till Bonliva – tryggt och säkert

Vi söker boende över hela Sverige och Norge åt våra vård- och omsorgshjältar som arbetar på annan ort. Vi erbjuder marknadsmässig hyra och en trygg kontakt mellan hyresvärd och hyresgäst.

Vill du hyra ut ditt boende?
Vi söker möblerade boenden med fullt utrustad kök. Vi är intresserade av boenden för både korta och långa hyresperioder. Du kanske är intresserad av att hyra ut din bostad när du arbetar och bor på annan ort eller under din semester? Eller känner du någon som skulle vara intresserad av att temporärt hyra ut sitt boende under en längre period? Vi tar gärna emot tips på tillgängliga bostäder från konsulter, privatpersoner och privata hyresvärdar.

Är du intresserad av att veta mer?
Fyll i formuläret så kontaktarvi dig så snart som möjligt. Fyll gärna i så mycket information som möjligt kring boendet samt avstånd till centrum och hur kommunikationen är med kollektivtrafiken. Du kan även kontakta vårt fantastiska rese- och boendeteam om du har några frågor på rba@bonliva.se.

Varför hyra ut via Bonliva?

Vi har ett dedikerat team som arbetar med boenden åt våra konsulter vilket underlättar för dig som värd.

Vi betalar hyra utifrån rådande marknadsläge i boendets ort.

Hyran betalas alltid i förskott.

Med hjälp av våra formbara avtal kan vi färdigställa det tillsammans med dig som hyresvärd så att du känner dig extra trygg.

Vårt rese- och boendeteam finns alltid till hands för frågor före, under och efter hyresperioden.

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!