FAQ

FRÅGOR OCH SVAR

På den här sidan har vi samlat de vanligaste frågorna kring livet som konsult samt svaren på dessa. Du hittar även information om Bonliva, hur vi arbetar och vad du som konsult kan förvänta dig.

Vanliga frågor och svar

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna och svaren på dessa.

Är du intresserad av att bli konsult och vill ha ett samtal med en av våra bemanningsansvariga? Passa på att ställa dina frågor och få en bättre förståelse för vad det innebär att vara konsult inom vård eller omsorg.

Klicka på knappen nedan för att lämna en intresseanmälan!

Hur kontaktar jag en bemanningsansvarig hos Bonliva?

För att komma i kontakt med en bemanningsansvarig specialiserad på just ditt område, se våra kontaktuppgifter här.

Du kan även göra en generell intresseanmälan där du beskriver dina önskemål, så hjälper vi dig att skräddarsy ditt drömuppdrag.

Gör en generell intresseanmälan

Täcker Bonliva kostnader för resa och boende när jag arbetar på annan ort?

När du arbetar som vårdkonsult på annan ort genom Bonliva, har vi som praxis att bistå med att boka och i vissa fall även bekosta ditt boende. Vi har samarbeten med noggrant utvalda boenden – både hotell och lägenheter – i flertalet städer, så att du kan fokusera på ditt arbete och må bra under ditt uppdrag. Dessutom hjälper vi gärna till att ordna reseupplägget i god tid innan ditt uppdrag börjar, så att allt går så smidigt som möjligt för dig.

Kan jag arbeta via ett eget bolag men via Bonliva?

Det går jättebra! Bara meddela oss att du vill arbeta via ditt egna bolag så tidigt som möjligt så utgår vi ifrån detta genom hela processen. Bonliva samarbetar med aktörerna Wint och Bokio, som båda erbjuder smarta och smidiga lösningar för dig som vill starta eget.

Hur kommer jag igång med Bonliva-appen och vad kan jag göra med den?

För att komma igång med Bonliva-appen behöver du ett svenskt personnummer och ett giltigt Bank-ID. När du väl är inloggad kan du hitta uppdrag i hela Sverige, även om det i nuläget inte går att boka uppdrag direkt i appen.
Några funktioner som finns i appen:

– Tidrapportering
– Följ din löneutbetalning
– Hitta passande uppdrag i hela Sverige
– Uppdatera din tillgänglighet för bättre uppdragsmatchning
– Ta del av erbjudanden och rabatter


Steg-för-steg genomgång för hur du kommer igång med Bonliva-appen.

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!