jobba SOM 
SJUKSKÖTERSKA
i norge?

Då har du hamnat helt rätt! Bonliva är ett bemanningsföretag för dig som vill jobba som sjuksköterska i Norge. Vi skräddarsyr ett uppdrag för dig utifrån dina önskemål och förutsättningar. Vi har lång erfarenhet av alla typer av vårduppdrag och erbjuder såväl heltid- som deltidstjänster för dig som söker nya uppdrag.

Norge som vårdkonsult

Jobba i Norge som sjuksköterska

Vad spännande att du är intresserad av att uppleva ditt yrke på ett nytt sätt genom att jobba i Norge som sjuksköterska! Bonliva jobbar inom alla specialiteter och utför uppdrag över hela landet. Vi erbjuder bemanning av sjuksköterskor såväl som läkare i Norge och är en upphandlad aktör i alla regioner och på alla sjukhus.

Er du norsk sykepleier? Besøk i stedet vår norske nettside!

Varför Bonliva?

En fast kontaktperson som jobbar för dig

Skräddarsydda uppdrag och flexibla scheman

Förmånligt löneupplägg

Läs mer om din lön som konsultsjuksköterska i Norge.

Girl standing on the top of mountain

Så fungerar det

Att bli sjuksköterskekonsult i Norge via Bonliva är enkelt! Hos oss får du ett team som sätter dig i centrum och stöttar dig i varje steg. Vårt mål är att övergången till arbete i det norska hälso- och sjukvårdssystemet både ska vara smidigt och givande.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig uppfylla din dröm om att arbeta i Norge som sjuksköterska? Skicka en intresseanmälan idag!

Ansökan, intervju och kvalitetssäkring

Ditt första steg är att skicka in din ansökan till oss. Efter det kommer du att bli kontaktad för ett samtal där vi lär känna dig, dina mål och din bakgrund bättre. Vi genomför därefter en kvalitetssäkring som innefattar kontroll av legitimation, CV samt referenstagning.

Ansökan om norsk legitimation

Att arbeta som sjuksköterska i Norge kräver en norsk legitimation. Men oroa dig inte – vi hjälper dig genom hela processen. Från att fylla i ansökningsblanketten till att skicka in den till rätt instanser, är vi med längs vägen för att underlätta processen.

Val av uppdrag

Baserat på din profil, dina önskemål och dina kvalifikationer kommer vi att presentera olika uppdrag för dig. Du väljer sedan det uppdrag som passar dig allra bäst.

Ditt äventyr börjar!

Vi hjälper dig med avtal, skattetekniska frågor samt boende och resor – sedan är det dags att börja ditt uppdrag! Du är nu en av hundratals sjuksköterskor från Bonliva som gör skillnad för patienter i Norge. Vi finns med dig längs hela vägen och stöttar dig så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Vad krävs för att jobba som sjuksköterska i Norge?

På Bonliva hjälper vi dig med allt det praktiska – det vill säga även de praktiska bitarna runt norsk sjuksköterskelegitimation, norskt skattekort och personnummer.

Norsk sjuksköterskelegitimation

För att få jobba i Norge som sjuksköterska krävs att du har norsk sjuksköterskelegitimation, så kallad ”autorisasjon”. Ansökningsprocessen sker hos Helsedirektoratet, men som sjuksköterska i Norge hos bemanningsföretag som Bonliva hjälper vi dig med ansökan. Du hittar vår guide för norsk legitimation genom att följa den här länken.

Norskt skattekort och personnummer

Det norska skattekortet är ett elektroniskt dokument med information som berättar för din arbetsgivare hur mycket du ska betala i skatt. I samband med skattekortet erhåller du också ett norskt personnummer som gör det möjligt för dig att öppna ett bankkonto hos en bank i Norge. Boka en tid hos ett norskt skattekontor och kom ihåg att ta med dig pass och arbetsintyg. Det kostar ingenting att ansöka om norskt skattekort och personnummer.

sjuksköterska i Norge

Många fördelar som sjuksköterska i Norge

Att jobba som sjuksköterska i Norge har många fördelar. Din lön är högre, skatten är lägre och a-kassan är inbyggd i det sociala försäkringsskyddet. Du får inte bara ett miljöombyte, utan även fördelar i arbetslivet.

Bättre lön som sjuksköterska i Norge

En sjuksköterskas lön i Norge (som fastanställd och legitimerad) ligger i genomsnitt på 39 500 NOK (innan skatt) och en fastanställd specialistsjuksköterskas lön omkring 45 000 NOK (innan skatt). Lönen som inhyrd är däremot ännu högre och varierar beroende på uppdragsort och erfarenhet. Är du intresserad av vad en hyrsjuksköterska lön eller specialistsjuksköterska lön i Sverige ligger på, kan du läsa mer om det på respektive länk.

Större frihet som bemanningssjuksköterska i Norge

Som bemanningssjuksköterska i Norge multipliceras dessa fördelar – du får en bättre sjuksköterskelön, men framför allt en helt annan flexibilitet och frihet kring ditt arbete. Vill du jobba sju dagar för att sedan vara ledig i sju dagar? Vi gör allt för att möta dina önskemål och för att din tid som bemanningssjuksköterska i Norge ska bli så minnesvärd och rolig som möjligt. Jobba under flexibla och fria villkor för att få tid till att besöka platserna som du alltid har velat uppleva och njuta av din tid i Norge.

Är du redo att ta steget som sjuksköterska i Norge?

Att ta steget att arbeta som hyrsjuksköterska i Norge kan kännas som en stor förändring, men med Bonliva kan du känna dig lugn.

Vi finns här för att stödja dig genom varje fas: från att navigera i de praktiska detaljerna till att matcha dig med det perfekta uppdraget och stötta dig under din tid som konsult. Vårt mål är att göra din resa framgångsrik!

Är du redo att ta steget och börja din resa som bemanningssjuksköterska i Norge? Fyll i intresseanmälan och låt oss börja din resa tillsammans.

Upplev Norge som vårdkonsult
TEAM NORGE

Det är vi som är teamet längs vägen

Hoppas vi får möjligheten att lära känna dig!

Adam Ranebo

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Norge

Fredrik Hansson

Operativ Chef
Team
Norge

Gustaf Brandelius

VD Bonliva Norge
Team
Norge

Anna Åqvist

Bemanningskoordinator
Team
Norge

Emma Fredriksson

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Norge

Mikaela Siberg

HR- och Bemanningsspecialist
Team
Norge

Rebecca Karbassi

Verksamhetschef Bonliva Norge
Team
Norge

Svante Larsson

Operativ Chef
Team
Norge

Nicole Kuba

Ekonomichef
Team
Norge

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!