Att bli konsult
steg för steg

På den här sidan delar vi med oss av hur livet som konsult går till. Hitintills har över 4000 hyrläkare, socionomkonsulter, hyrsjuksköterskor, fysio- och arbetsterapeuter, psykologer, undersköterskor och medicinska sekreterare arbetat tillsammans med oss. Vill du också vara med och förbättra skandinavisk vård och omsorg? Fortsätt läsa för att få lära dig mer om hur övergången till livet som konsult fungerar.

sjukskoterskebemanning

Ta ditt nästa steg i karriären: bli vård- eller omsorgskonsult med Bonliva

Från ansökan till din första dag på uppdraget är vår uppgift att göra ditt nästa steg i karriären så enkelt som möjligt. Ditt team på Bonliva är med dig på varje steg av resan och säkerställer att du mår bra och får det stöd du behöver längs vägen.

INFÖR
01
Intresseanmälan
Du gör din intresseanmälan direkt här eller via att kontakta någon av oss nischade bemanningskonsulter.
02
Intervju
Våra bemanningskonsulter inom ditt område ringer upp dig för en intervju.
03
Kvalitetskontroll
Efter intervjun gör vi en kvalitetskontroll hos Socialstyrelsen och IVO samt begär utdrag från belastningsregister.
04
Välj uppdrag!
Därefter tar vi fram uppdragsförslag som du får möjlighet att ta ställning till som matchar din kompetens och dina önskemål.
05
Information och guidning
Vi är noggranna med att se till att du känner dig trygg och bekväm i uppdraget vi har i åtanke.
UNDER
06
Stärk vården eller omsorgen
Nu är det bara att åka ut och bidra med din kompetens. Var en hjälte!
07
Hur trivs du?
Under ditt uppdrag stämmer vi kontinuerligt av med dig och arbetsgivaren för att se att allt flyter på eller om det är något vi kan hjälpa till med.
EFTER
08
Rapportering och utbetalning
Du skickar in din signerade tidrapport till din kontaktperson på Bonliva och därefter betalar vi ut din lön eller din faktura inom 10 dagar från att vi mottagit tidrapporten
09
Utvärdering
Efter uppdraget gör vi en utvärdering tillsammans med dig och ser över hur du trivdes, om du har eventuella förbättringsåtgärder samt hur du önskar planera för framtiden.

Är du redo att ta steget?

Att ta steget att arbeta som konsult inom vård eller omsorg kan kännas som en stor förändring, men med Bonliva kan du känna dig lugn.

Vi finns här för att stödja dig genom varje fas: från att navigera i de praktiska detaljerna till att matcha dig med det perfekta uppdraget och stötta dig under din tid som konsult. Vårt mål är att göra din resa framgångsrik!

Är du redo att ta steget och börja din resa som konsult? Fyll i intresseanmälan och låt oss börja din resa tillsammans.

kvinna med ryggsäck

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!