Jobba som kardiolog inom bemanning

KarDIologkonsult

På Bonliva möts du som kardiolog av ett dedikerat team av specialister på bemanning av läkare. Hos oss får du möjligheten att jobba som både kardiologkonsult och stafettläkare. Vi ser till att du matchas med ett uppdrag som matchar dina behov och där du verkligen kan göra skillnad för hjärtpatienter.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att bli först med att få veta när det finns nya uppdrag som passar dig.

Man walking down a street

Vi tar ansvar fullt ut

Vill du jobba heltid, deltid eller på kortare uppdrag? Med närhet till hemmet eller på en ny ort? På Bonliva ser vi till att möta dig i ditt livspussel genom att erbjuda uppdrag hos regioner, kommuner och privata aktörer över hela landet. Vår ambition är att arbetsplatserna ska präglas av kvalitet och kontinuitet och därför lägger vi stor vikt vid att du ska känna dig trygg i ditt uppdrag som kardiologkonsult.

Kontakta oss i dag för att bli matchad med lediga jobb inom kardiologi.

Enkelt med Bonliva

Skräddarsydda uppdrag

Flexibla scheman

En fast kontaktperson

Konkurrenskraftigt och förmånligt löneupplägg

Praktisk hjälp med avtal samt eventuellt boende och resor

Läs mer om din lön som kardiolog på bemanningsuppdrag.
Vi bemannar med:
Kardiologer inom elektrofysiologi, kardiologisk bilddiagnostik och ischemisk hjärtsjukdom.

Jobba som kardiologkonsult med Bonliva

Hos oss får du en trygg anställning. Till din hjälp har du ett team som består av specialister på bemanning av kardiologer och andra specialistläkare. Vi tar hand om dig så att du kan fokusera på att ta hand om patienterna – och dig själv. Att du ska få en bra balans mellan jobb och fritid är en stark drivkraft hos oss.

Tveka inte att kontakta oss för att få hjälp med att hitta ett uppdrag som passar dina behov och det som verkligen betyder något för dig.

Ansökan och intervju och kvalitetssäkring

Ditt första steg är att skicka in din ansökan till oss. Efter det kommer du att bli kontaktad för ett samtal där vi lär känna dig, dina mål och din bakgrund bättre. Din kontaktperson är sedan med dig under hela processen – före, under och efter.

Kvalitetssäkring

Vi genomför därefter en kvalitetssäkring som innefattar kontroll av legitimation, CV samt referenstagning. För vissa typer av uppdrag krävs även utdrag från belastningsregistret.

Val av uppdrag

Baserat på din profil, dina önskemål och dina kvalifikationer kommer vi att presentera olika uppdrag för dig. Du väljer sedan det uppdrag som passar dig allra bäst.

Ditt äventyr börjar!

Vi hjälper dig med avtal, skattetekniska frågor samt eventuella boende och resor om du ska arbeta på annan ort – sedan är det dags att börja ditt uppdrag! Du är nu en av tusentals vårdkonsulter från Bonliva som gör skillnad för patienter i hela Sverige. Vi finns med dig längs hela vägen och stöttar dig så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Sök efter uppdrag

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi uppdaterar våra uppdrag kontinuerligt. Fyll i en intresseanmälan om du inte hittar det du söker.

Är du redo att ta steget?

Att ta steget att arbeta som hyrläkare inom bemanning kan kännas som en stor förändring, men med Bonliva kan du känna dig lugn.

Vi finns här för att stödja dig genom varje fas: från att navigera i de praktiska detaljerna till att matcha dig med det perfekta uppdraget inom kardiologi och stötta dig under din tid som konsult. Vårt mål är att göra din resa framgångsrik!

Är du redo att ta steget och börja din resa som läkare på konsultbasis? Fyll i intresseanmälan och låt oss börja din resa tillsammans.

kvinna med ryggsäck
TEAM KARDIOLOGI

Det är vi som är teamet längs vägen

Hoppas vi får möjligheten att lära känna dig!

Edward Lindeberg

Operativ Chef
Team
Läkare

Ludvig Nygren

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Läkare

Nadeen Sami

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Läkare

Wilhelm Edermark

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Läkare

William Lennartsson

Bemanningskoordinator
Team
Läkare

Sofie Seger

HR- och Bemanningsspecialist
Team
Läkare

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!