Arbeta som underleverantör till Bonliva

Starta eget som   Konsult?

Har du gått i tankarna av att starta eget? Som konsult hos oss på Bonliva kan du välja att arbeta via eget företag, vilket bland annat innebär att du i stället för att få pengarna utbetalda till ditt lönekonto, fakturerar oss för dina arbetade timmar. Att ta det där steget, att starta eget inom vården, kan kanske kännas lite övermäktigt så vi har samlat all relevant information du kan tänkas behöva för att komma igång.

Berglandskap

Varför ska du bli underleverantör
eller starta eget bolag?

Öka din inkomstpotential: Som egenföretagare kan du kombinera din lön med utdelning och maximera vad du får in på kontot.

Utveckla din karriär på dina villkor: Väx som professionell på dina egna villkor.


erbjudanden
hos våra samarbetspartners

Tillsammans med Wint och Bokio blir det enklare att hantera ditt företag. Dessa plattformar erbjuder automatiserad bokföring, skattehantering och mycket mer, detta för att du ska kunna fokusera på det du gör bäst.

Läs mer om hur dom kan hjälpa dig och ta del av deras erbjudanden via oss på Bonliva:

BOKIO / 30% på ditt första år + 6 månader på köpet som nystartad

I Bokio kan du enkelt bokföra, betala och ta betalt, fakturera, hantera löner och göra bokslut. Som Bonlivakonsult kan du snabbt och enkelt komma igång och starta ditt eget aktiebolag! Bokio erbjuder vägledning, hjälp med dokument till Bolagsverket, revisorsintyg och dessutom ett eget företagskonto. Som Bonlivakonsult får du 30% rabatt på ditt första år och möjlighet att prova alla funktioner gratis i två veckor. Om ditt företag är nystartat får du dessutom 6 månader på köpet när du tecknar en plan. Läs mer om erbjudandet.

WINT / 1 månad kostnadsfritt och ingen uppstartskostnad

Wint är en helhetstjänst som automatiserar all bokföring och ekonomiadministration så att du som företagare kan lägga sin tid på saker du brinner för istället för på pappersarbete och ekonomi. Tillsammans har vi på Bonliva och Wint tagit fram ett paketerbjudande till alla som är konsulter hos Bonliva. Paketerbjudandet innefattar allt från löpande bokföring, fakturering, kvittohantering och löneutbetalningar till automatiserade betalningar, bolagsdeklarationer och årsbokslut.

Få hjälp med att starta eget
genom vår steg-för-steg-guide

Att starta eget som konsult behöver inte vara komplicerat. Vår steg-för-steg-guide hjälper dig genom processen, från att välja rätt bolagsform till att hantera skatter och bokföring.

Om du inte redan är konsult hos Bonliva – ansök idag!
Vi är bemanningsföretaget inom vård, omsorg och skola som genom nischade team säkerställer rekrytering och bemanning till verksamheter i hela Sverige och Norge.

Väljer du att jobba hos oss får du ett eget team som hjälper dig innan, under och efter ditt uppdrag. Vi sköter de praktiska bitarna och besvarar dina frågor samt ser självklart till att du får sova på den skönaste kudden om du arbetar utanför ditt hem. Det gör det lättare för dig att fokusera på balansen mellan arbetsliv och privatliv. Ta chansen att få jobba som konsult via Bonliva!

Kontakta oss och bidra till en jämlik vård över hela Norden.

Utan dig, inget liv!

vandring

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!