Egenföretagande & Ekonomi

WINT

Få exklusivt paketerbjudande + 1 månad kostnadsfritt och ingen uppstartskostnad

Wint är en helhetstjänst som automatiserar all bokföring och ekonomiadministration så att du som företagare kan lägga sin tid på saker du brinner för istället för på pappersarbete och ekonomi. Tillsammans har vi på Bonliva och Wint tagit fram ett paketerbjudande till alla som är konsulter hos Bonliva. Paketerbjudandet innefattar allt från löpande bokföring, fakturering, kvittohantering och löneutbetalningar till automatiserade betalningar, bolagsdeklarationer och årsbokslut. 


Wint erbjuder dig som konsult hos Bonliva 1 månad kostnadsfritt användande och ingen uppstartskostnad.

Så här funkar det i praktiken

Automatiska funktioner och to-dos som berättar vad du ska göra. Du kan både ladda ner Wint som en mobilapp eller gå in på webben. Faktureringslösningarna är enkelt, du skickar fakturor - Wint stämmer av med ditt bankkonto automatiskt, det är helt enkelt väldigt smidigt! Det kan inte bli enklare än så här, detta samarbete underlättar din vardag och tid som konsult på Bonliva.

Hur tar jag del av erbjudandet?

Ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se. Erbjudandet gäller för alla som arbetar för Bonliva AB, Bonliva AS och Bonliva Care.


Konsult på Bonliva? 

Fyll i ditt Benefits-lösenord nedan för att få mer information om hur du tar del av rabatten.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Registrera dig via länken: https://www.wint.se/partner/bonliva

Många förmåner som konsult med Bonliva

Arbetar du inom vård eller omsorg och är nyfiken på livet som konsult? Med Bonliva får du ta del av hundratals erbjudanden och förmåner via vårt Benefits-program. Skicka en intresseanmälan via formuläret så hör vi av oss inom 24 timmar!

man som paddlar kayak

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!