Rekommendera en vän eller kollega

Dela erfarenheter och väx tillsammans

Genom att rekommendera en vän eller en tidigare kollega som du vet skulle passa perfekt hos Bonliva, bidrar du inte bara till vår gemensamma framgång – du skapar en arbetsmiljö där arbetsglädje och produktivitet går hand i hand. Och låt oss inte glömma: det finns inget mer belönande än att dela framgången med någon du bryr dig om. Så, om du känner någon – en vän, en tidigare kollega, eller kanske till och med en tidigare klasskamrat – som delar vår passion för bättre vård och omsorg, tveka inte att rekommendera dem till oss.

Tillsammans kan vi skapa en arbetsplats där varje dag är en möjlighet att växa, lära och inspirera. Kanske du till och med kan ta dina fikapauser tillsammans med din rekommendation ute på ett uppdrag.

Rekommendera en kollega till Bonliva

Visste du? 

Att närmre 40% av våra konsulter som arbetade för oss 2023 kom i kontakt med oss via en rekommendation. Har du en vän eller kollega som du tror hade passat till ett uppdrag hos oss på Bonliva? Skicka in ditt tips till oss via formuläret!

Genom att rekommendera dem till Bonliva är du med och skapar en arbetsmiljö som präglas av glädje och hög produktivitet – en plats där vi tillsammans kan utvecklas, dela erfarenheter och göra skillnad varje dag. Fyll i dina och din rekommendations uppgifter i formuläret - för bättre liv!

Möt Felicia och Linnea

Hör mer från våra konsulter Felicia och Linnea som berättar om deras gemensamma uppdrag som sjuksköterskor på Gotland.

“Vi ville gärna testa på bemanning ihop och hade som önskemål att hamna på samma avdelning. Vilket vi tillslut också gjorde! Vi hade några städer vi hoppades på lite extra och Visby var en av dom. Nu jobbar vi på en kardiologiavdelning på Visby lasarett och trivs jättebra!

Vi valde Bonliva då vi båda hade hört mycket gott om det bemanningsföretaget. Det är ett av de ledande bemanningsföretagen och vi upplever Bonliva som välkomnande, trygga och hjälpsamma. Vi är också mycket nöjda med vår kontaktperson Lisa som vi har tät kontakt med.

Det finns mycket positivt med det här uppdraget. Dels upplevelsen av att få arbeta på ett nytt sjukhus och avdelning och dels att få möjligheten att utveckla sin kompetens som sjuksköterska. Utöver det så får vi upptäcka en helt ny stad, leva på en ö och lära känna nya människor. Listan kan bli lååång. Men det bästa är att vi får göra och dela allt tillsammans!"

Felicia och Linnea, 2023

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!