BLI SOCIONOMKONSULT /
SOCIONOMBEMANNING

ÄR DU REDO ATT BLI Socionomkonsult?

Socionom? Din kompetens behövs på många platser i landet som socionomkonsult! Bonliva är ett av Sveriges ledande bemanningsföretag för socionomer. Vår socionombemanning förser socialkontor över hela landet med erfarna socialsekreterare och socionomkonsulter som är specialiserade inom socialtjänstens samtliga områden.

kvinna på hiking

Hållbara uppdrag som socionomkonsult

Vår ambition är att vara ett bemanningsföretag för socionomer som skapar kontinuitet och kvalitet ute på arbetsplatserna. Vi vill på så sätt kunna garantera att varje klient får den hjälp den behöver för en hållbar livssituation. Din karriär som socionomkonsult börjar här!

Kontakta oss direkt för ett uppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Bonliva tillhandahåller även extern handledning. Varmt välkommen att höra av dig för mer information om livet som socionomkonsult via Bonliva. Vi kan socionombemanning för dig som värderar varje individ!

En fast kontaktperson som jobbar för dig

Skräddarsydda uppdrag och flexibla scheman

Förmånligt löneupplägg

Läs mer om din lön som socionom på konsultbasis.
VI BEMANNAR INOM: 
Socialarbetare med erfarenhet av: barn- och ungdomsutredningar, familjerätt, familjehem, bistånd äldre/LSS, ensamkommande, vuxenmissbruk, våld- i nära relationer, handledare samt gruppledare och chefer.

Vår bemanning erbjuder jobb i de verksamheterdär du är specialiserad.
Två glada personer

Bli socionomkonsult hos Bonliva

Att vara konsult hos Bonliva innebär att du får en trygg anställning eller uppdragsleverantör, med goda villkor och som ger dig flexibla arbetslösningar. Du får ett engagerat team som stöttar dig i dina uppdrag och som hjälper till med allt det praktiska – från resa och boende till avtal.

Våra uppdragsgivare finns på socialkontor i hela landet. Oavsett vilken erfarenhet du har kan du arbeta som socionom hos oss – vi matchar dig med ett uppdrag som passar dig!

Ansökan och intervju och kvalitetssäkring

Ditt första steg är att skicka in din ansökan till oss. Efter det kommer du att bli kontaktad för ett samtal där vi lär känna dig, dina mål och din bakgrund bättre. Din kontaktperson är sedan med dig under hela processen – före, under och efter.

Kvalitetssäkring

Vi genomför därefter en kvalitetssäkring som innefattar kontroll av examensbevis, CV samt referenstagning. För vissa typer av uppdrag krävs även utdrag från belastningsregistret.

Val av uppdrag

Baserat på din profil, dina önskemål och dina kvalifikationer kommer vi att presentera olika uppdrag för dig. Du väljer sedan det uppdrag som passar dig allra bäst.

Ditt äventyr börjar!

Vi hjälper dig med avtal, skattetekniska frågor samt eventuella boende och resor om du ska arbeta på annan ort – sedan är det dags att börja ditt uppdrag! Du är nu en av tusentals vårdkonsulter från Bonliva som gör skillnad för patienter i hela Sverige. Vi finns med dig längs hela vägen och stöttar dig så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Sök efter uppdrag

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi uppdaterar våra uppdrag kontinuerligt. Fyll i en intresseanmälan om du inte hittar det du söker.

Är du redo att ta steget som konsult?

Att ta steget att arbeta som socionomkonsult kan kännas som en stor förändring, men med Bonliva kan du känna dig lugn.

Vi finns här för att stödja dig genom varje fas: från att navigera i de praktiska detaljerna till att matcha dig med det perfekta uppdraget och stötta dig under din tid som konsult. Vårt mål är att göra din resa framgångsrik!

Är du redo att ta steget och börja din resa som socionom på konsultbasis? Fyll i intresseanmälan och låt oss börja din resa tillsammans.

kvinna med ryggsäck
TEAM SOCIONOM

Det är vi som är teamet längs vägen

Hoppas vi får möjligheten att lära känna dig!

Jaser Mardini

HR- och Bemanningsansvarig

Madeleine Hellström

HR- och Bemanningsansvarig

Annie Agouda

HR- och Bemanningsansvarig

Deaven de Freene

HR- och Bemanningsansvarig

Tobias Ekman

HR- och Bemanningsansvarig

Ossian Eklund

Operativ Chef & Rekryteringsansvarig

Natali Lestaric

Bemanningskoordinator

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!