Bemanningsföretag Intensivvårdssjuksköterska

bemanningsFÖRETAG för sjuksköterskor inom intensivvård

Är du intensivvårdssjuksköterska och letar nytt jobb? Vi i team IVA är specialister på bemanning av specialistutbildade intensivvårdssjuksköterskor. Vårt uppdrag är att skapa en bättre och hållbar lösning för våra konsulter och vårdgivare på sjukhusens avdelningar för IVA och neo-IVA.

Via Bonliva kan du jobba som intensivvårdssjuksköterska på konsultbasis och vi brinner för att hitta rätt uppdrag till dig där din kunskap kommer till allra störst nytta. Kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Scrolla ned så hittar du oss direkt!

Vill du ha tillgång till de senaste tillgängliga uppdragen? Prenumerera på vårt nyhetsbrev nedan och få nya uppdragsförslag varje vecka.
Man walking down a street

Vi tar ansvar hela vägen

Vi samarbetar med regioner och privata aktörer där vår ambition är att skapa förutsättningar för kontinuitet och kvalitet ute på arbetsplatserna. Vår ambition är att du som IVA-sjuksköterska ska arbeta tryggt med oss under uppdragen och vi tar hänsyn till de små detaljerna och finns alltid där för dig. Vi tror på att en glad konsult är en bra konsult, vilket är en viktig del i vårt mål för en jämlik vård.

Som en av Sveriges ledande aktörer inom bemanning av intensivvårdssjuksköterskor kan vi erbjuda uppdrag i hela landet – välj om du vill arbeta nära hemmet eller åka iväg. Heltid, deltid eller under kortare perioder: med Bonliva styr du ditt upplägg så att det passar just ditt livspussel.

Via Bonliva får du chansen att jobba som IVA-sjuksköterska på konsultbasis och bli matchad med uppdrag som passar dig och din ambition. Kontakta oss direkt för ett uppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål.

Varför Bonliva?

En fast kontaktperson som jobbar för dig

Skräddarsydda uppdrag och flexibla scheman

Förmånligt löneupplägg

Vi bemannar med:
Specialistutbildade sjuksköterskor inom intensivvård

Jobba som IVA-sjuksköterska på konsultbasis med Bonliva

Att jobba som IVA-sjuksköterska på konsultbasis genom oss på Bonliva innebär att du får en trygg anställning eller uppdragsleverantör, med goda villkor och som ger dig flexibla arbetslösningar. Du får ett engagerat team som stöttar dig i dina uppdrag och som hjälper till med allt det praktiska – från resa och boende till avtal.

Våra uppdragsgivare finns i hela landet och utgörs av både regioner och privata vårdgivare. Vårt mål är att matcha dig med ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål.

Följ med oss på resan mot en jämlik vård och omsorg.

Ansökan och intervju och kvalitetssäkring

Ditt första steg är att skicka in din ansökan till oss. Efter det kommer du att bli kontaktad för ett samtal där vi lär känna dig, dina mål och din bakgrund bättre. Din kontaktperson är sedan med dig under hela processen – före, under och efter.

Kvalitetssäkring

Vi genomför därefter en kvalitetssäkring som innefattar kontroll av legitimation, CV samt referenstagning. För vissa typer av uppdrag krävs även utdrag från belastningsregistret.

Val av uppdrag

Baserat på din profil, dina önskemål och dina kvalifikationer kommer vi att presentera olika uppdrag för dig. Du väljer sedan det uppdrag som passar dig allra bäst.

Ditt äventyr börjar!

Vi hjälper dig med avtal, skattetekniska frågor samt eventuella boende och resor om du ska arbeta på annan ort – sedan är det dags att börja ditt uppdrag! Du är nu en av tusentals vårdkonsulter från Bonliva som gör skillnad för patienter i hela Sverige. Vi finns med dig längs hela vägen och stöttar dig så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Sök efter uppdrag

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi uppdaterar våra uppdrag kontinuerligt. Fyll i en intresseanmälan om du inte hittar det du söker.

Är du redo att ta steget?

Att ta steget att arbeta som IVA-sjuksköterska inom bemanning kan kännas som en stor förändring, men med Bonliva kan du känna dig lugn.

Vi finns här för att stödja dig genom varje fas: från att navigera i de praktiska detaljerna till att matcha dig med det perfekta uppdraget och stötta dig under din tid som konsult. Vårt mål är att göra din resa framgångsrik!

Är du redo att ta steget och börja din resa som intensivvårdssjuksköterska på konsultbasis? Fyll i intresseanmälan och låt oss börja din resa tillsammans.

kvinna med ryggsäck
TEAM IVA

Det är vi som är teamet längs vägen

Hoppas vi får möjligheten att lära känna dig!

Lucas Dahl

Konsultansvarig
Team
Sjuksköterskor

Kajsa Baardsen

HR- och Bemanningsspecialist
Team
Sjuksköterskor

Lovisa Åkesson

Bemanningskoordinator
Team
Sjuksköterskor

Douglas Skoog

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Sjuksköterskor

Gabriella Sadjak

HR- och Bemanningsspecialist
Team
Sjuksköterskor

Nathalie Lundgren

Operativ Chef
Team
Sjuksköterskor

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!