VÅRDJOBB I NORGE

Nyfiken på Bemannings-
uppdrag i norge?

Letar du efter ett vårdjobb i Norge? Då har du hamnat helt rätt. Bonliva är bemanningsföretaget som kan erbjuda dig heltids- och deltidstjänster inom vård och omsorg. Vi arbetar inom alla specialiteter och har uppdrag från norr till söder när det kommer till vårdjobb i Norge. Vi är en upphandlad aktör i samtliga regioner och sjukhus i vårt kära grannland.

Fjord Norge man

Vi bemannar inom alla typer av vårdjobb i Norge

Oavsett om du är intresserad av ett jobb i Norge som sjuksköterska, eller vill jobba som läkare i Norge, kan vi skräddarsy en tjänst som passar din livssituation och erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i vårt vackra grannland. Vi har uppdrag inom alla typer av vårdjobb i Norge; konsultuppdrag såväl som hel- eller deltidsjobb. Kontakta oss för mer information om hur det fungerar när man jobbar hos oss.

Er du norsk sykepleier eller lege? Besøk i stedet vår norske nettside!

En fast kontaktperson som jobbar för dig

Skräddarsydda uppdrag och flexibla scheman

Förmånligt löneupplägg

2

Hur fungerar bemanning som sjuksköterska/läkare i Norge?

Är du intresserad av att jobba med omväxlande arbetsuppgifter via bemanning? En tjänst på ett bemanningsföretag ger dig stora fördelar; bra avtal, flexibilitet och erfarenheter för livet. Att jobba i Norge med Bonliva ger dig en stor trygghet och vi erbjuder vårdbemanning inom flera olika roller. Jobba som konsult i Norge samtidigt som du får chansen att upptäcka vårt vackra grannland. Vi ser till ditt bästa och att du ska ha det du behöver för att kunna bidra med din kunskap.

Resa, boende och försäkringar behöver du inte tänka på – vi ordnar med allt det praktiska! Det finns en god anledning till att många väljer oss som bemanningsföretag i Norge.

Ansökan, intervju och kvalitetssäkring

Ditt första steg är att skicka in din ansökan till oss. Efter det kommer du att bli kontaktad för ett samtal där vi lär känna dig, dina mål och din bakgrund bättre. Vi genomför därefter en kvalitetssäkring som innefattar kontroll av legitimation, CV samt referenstagning.

Ansökan om norsk legitimation

Att arbeta som sjuksköterska eller läkare i Norge kräver en norsk legitimation. Men oroa dig inte – vi hjälper dig genom hela processen. Från att fylla i ansökningsblanketten till att skicka in den till rätt instanser, är vi med längs vägen för att underlätta processen.

Val av uppdrag

Baserat på din profil, dina önskemål och dina kvalifikationer kommer vi att presentera olika uppdrag för dig. Du väljer sedan det uppdrag som passar dig allra bäst.

Ditt äventyr börjar!

Vi hjälper dig med avtal, skattetekniska frågor samt boende och resor – sedan är det dags att börja ditt uppdrag! Du är nu en av hundratals sjuksköterskor och läkare från Bonliva som gör skillnad för patienter i Norge. Vi finns med dig längs hela vägen och stöttar dig så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Jobba som konsult i Norge

Är du nyfiken på hur det är att jobba som konsult i Norge? Vi vet att det är många frågor man behöver svar på som vårdkonsult.

Väljer du att jobba hos oss får du ett eget team som hjälper dig innan, under och efter ditt uppdrag. Vi sköter de praktiska bitarna och besvarar dina frågor samt ser självklart till att du får sova på den skönaste kudden om du arbetar utanför ditt hem. Det gör det lättare för dig att fokusera på balansen mellan arbetsliv och privatliv. Ta chansen att få jobba som konsult i Norge via Bonliva!

Kontakta oss och bidra till en jämlik vård över hela Norden.

Utan dig, inget liv!

Upplev Norge som vårdkonsult
TEAM NORGE

Det är vi som är teamet längs vägen

Hoppas vi får möjligheten att lära känna dig!

Adam Ranebo

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Norge

Fredrik Hansson

Operativ Chef
Team
Norge

Gustaf Brandelius

VD Bonliva Norge
Team
Norge

Anna Åqvist

Bemanningskoordinator
Team
Norge

Emma Fredriksson

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Norge

Mikaela Siberg

HR- och Bemanningsspecialist
Team
Norge

Rebecca Karbassi

Verksamhetschef Bonliva Norge
Team
Norge

Svante Larsson

Operativ Chef
Team
Norge

Nicole Kuba

Ekonomichef
Team
Norge

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!