Bemanning radiologiläkare

Läkarbemanning
INOM RadiologI

Är du radiolog och letar nya uppdrag? Bonliva är specialister på läkarbemanning för radiologer, mammografiläkare och neuroradiologer. Vårt uppdrag i Team Radiologi är att skapa en bättre och hållbar lösning för våra konsulter och vårdgivare. Via Bonliva kan du jobba som läkare inom radiologi på konsultbasis och du har även möjligheten att jobba som stafettläkare. Vill du vara med och förbättra svensk sjukvård? Kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Scrolla ned så hittar du oss direkt!

Vill du ha tillgång till de senaste tillgängliga uppdragen? Prenumerera på vårt nyhetsbrev nedan och få nya uppdragsförslag varje vecka.

Man walking down a street

Vi tar ansvar hela vägen

Vi samarbetar med regioner, kommuner och privata vårdgivare där vår ambition är att skapa förutsättningar för kontinuitet och kvalitet ute på arbetsplatserna. Vår ambition är att du ska arbeta tryggt med oss under uppdragen och vi tar hänsyn till de små detaljerna och finns alltid där för dig. Vi tror på att en glad konsult är en bra konsult, vilket är en viktig del i vårt mål för en jämlik vård.

Som en av Sveriges ledande aktörer inom bemanning av läkare inom radiologi kan vi erbjuda uppdrag i hela landet – välj om du vill arbeta nära hemmet eller åka iväg. Heltid, deltid eller under kortare perioder: med Bonliva styr du ditt upplägg så att det passar just ditt livspussel.

Via Bonliva får du chansen att jobba som läkare inom radiologi på konsultbasis och bli matchad med uppdrag som passar dig och din ambition. Kontakta oss direkt för ett uppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål.

Varför Bonliva?

En fast kontaktperson som jobbar för dig

Skräddarsydda uppdrag och flexibla scheman

Förmånligt löneupplägg

Vi bemannar med:
Radiologer inom subspecialiteterna allmänradiologi, MR, neuroradiologi, CT, UL och interventioner samt bröstradiologer inom mammografi.

Bli hyrläkare som radiolog med Bonliva

Att jobba som konsult genom oss på Bonliva innebär att du får en trygg anställning eller uppdragsleverantör, med goda villkor och som ger dig flexibla arbetslösningar. Du får ett engagerat team som stöttar dig i dina uppdrag och som hjälper till med allt det praktiska – från resa och boende till avtal.

Våra uppdragsgivare finns i hela landet och utgörs av både regioner, kommuner och privata vårdgivare. Oavsett vilken specialisering du har inom radiologi kan du arbeta som konsultläkare hos oss – vi matchar dig med ett uppdrag som passar dig!

Följ med oss på resan mot en jämlik vård och omsorg.

Ansökan och intervju och kvalitetssäkring

Ditt första steg är att skicka in din ansökan till oss. Efter det kommer du att bli kontaktad för ett samtal där vi lär känna dig, dina mål och din bakgrund bättre. Din kontaktperson är sedan med dig under hela processen – före, under och efter.

Kvalitetssäkring

Vi genomför därefter en kvalitetssäkring som innefattar kontroll av legitimation, CV samt referenstagning. För vissa typer av uppdrag krävs även utdrag från belastningsregistret.

Val av uppdrag

Baserat på din profil, dina önskemål och dina kvalifikationer kommer vi att presentera olika uppdrag för dig. Du väljer sedan det uppdrag som passar dig allra bäst.

Ditt äventyr börjar!

Vi hjälper dig med avtal, skattetekniska frågor samt eventuella boende och resor om du ska arbeta på annan ort – sedan är det dags att börja ditt uppdrag! Du är nu en av tusentals vårdkonsulter från Bonliva som gör skillnad för patienter i hela Sverige. Vi finns med dig längs hela vägen och stöttar dig så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Sök efter uppdrag

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Läkare
till uppdrag
i
Örnsköldsvik
Vecka
35-44
Radiologi
Kommunal vård
Uppdrag på avdelning
Anmäl intresse för info om aktuella veckor
Västernorrland
Publicerades: 
18/6/2024
Kund tar emot ansökning t o m:
23/6/2024
Läkare
till uppdrag
i
Östersund
Vecka
36-44
Radiologi
Kommunal vård
Uppdrag på avdelning
Anmäl intresse för info om aktuella veckor
Jämtland
Publicerades: 
18/6/2024
Kund tar emot ansökning t o m:
23/6/2024
Läkare
till uppdrag
i
Piteå
Vecka
36-44
Radiologi
Kommunal vård
Uppdrag på avdelning
Anmäl intresse för info om aktuella veckor
Norrbotten
Publicerades: 
18/6/2024
Kund tar emot ansökning t o m:
23/6/2024

Är du redo att ta steget?

Att ta steget att arbeta som hyrläkare inom radiologi kan kännas som en stor förändring, men med Bonliva kan du känna dig lugn.

Vi finns här för att stödja dig genom varje fas: från att navigera i de praktiska detaljerna till att matcha dig med det perfekta uppdraget inom radiologi och stötta dig under din tid som konsult. Vårt mål är att göra din resa framgångsrik!

Är du redo att ta steget och börja din resa som radiolog på konsultbasis? Fyll i intresseanmälan och låt oss börja din resa tillsammans.

kvinna med ryggsäck
TEAM RADIOLOGI

Det är vi som är teamet längs vägen

Hoppas vi får möjligheten att lära känna dig!

Andreas Edland

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Läkare

Adrian Lindeberg

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Läkare

Camilla Rispling

Operativ Chef
Team
Läkare

Ida Thorildsson

Bemanningskoordinator
Team
Läkare

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!