PSYKOLOGKONSULT /
BEMANNING PSYKOLOG

Jobba som psykolog inom bemanning

Jobba som psykologkonsult inom bemanning via Bonliva. Vi är specialister på bemanning för psykologer och hjälper dig gärna längs vägen med att hitta nya uppdrag.

Genom att matcha våra vårdkonsulter med uppdrag som matchar både livsstil och kompetens bidrar vi tillsammans till ett bättre liv. Vi är ett rikstäckande bemanningsföretag för dig som psykolog och vi förser skola, barn- och ungdomspsykiatrin, vuxenpsykiatrin, habiliteringen, primärvården, LVM- samt LVU-hem över hela landet med erfarna psykologer.

man som vandrar

Bemanningspsykolog för ett hållbart liv

Vi samarbetar med kommun, region och privata aktörer där vår ambition är att skapa förutsättningar för kontinuitet och kvalitet ute på arbetsplatserna. Detta för att kunna garantera att varje patient och klient får den hjälp den behöver för en hållbar livssituation. Som en av Sveriges ledande aktörer inom bemanning av psykologer tar vi på oss det stora ansvaret att se till varje enskild patients bästa. För oss är det en självklarhet för att kunna leda vård och omsorg in på en mer jämlik väg.

Via Bonliva får du chansen att jobba som psykolog på konsultbasis och bli matchad med uppdrag som passar dig och din ambition. Kontakta oss direkt för ett uppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Scrolla ned så hittar du oss direkt, vi finns bara ett knapptryck bort.

En fast kontaktperson som jobbar för dig

Skräddarsydda uppdrag och flexibla scheman

Förmånligt löneupplägg

VI BEMANNAR INOM: 
Skola, primärvård, behandlingshem, barn- och ungdomspsykiatri, Vuxenpsykiatri, NPF-utredningar
Glada människor

Är du som psykolog redo att ta steget som konsult?

Att ta steget att arbeta som psykologkonsult kan kännas som en stor förändring, men med Bonliva kan du känna dig lugn.

Vi finns här för att stödja dig genom varje fas: från att navigera i de praktiska detaljerna till att matcha dig med det perfekta uppdraget och stötta dig under din tid som konsult. Vårt mål är att göra din resa framgångsrik!

Är du redo att ta steget och börja din resa som psykolog på konsultbasis? Fyll i intresseanmälan och låt oss börja din resa tillsammans.

kvinna med ryggsäck
TEAM PSYKOLOG

Det är vi som är teamet längs vägen

Hoppas vi får möjligheten att lära känna dig!

Gilava Kiabi Elmqvist

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Omsorg

Maria Dovärn

Föräldraledig
Team
Omsorg

Nelly Jansson

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Omsorg

Winta Abraham

Operativ Chef
Team
Omsorg

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!