SÅ DU ÄR MEDICINSK SEKRETERARE /
VÄLKOMMEN

bemanning medicinsk sekreterare

Medicinsk sekreterare? Välkommen!

Är du nyfiken på hur det är att jobba som medicinsk sekreterare inom bemanning? Då har du hittat helt rätt! Vi är teamet specialiserade på bemanningsuppdrag för medicinska sekreterare och levererar vårdkraft där behoven är som störst.

Är du nyfiken på hur det skulle vara att arbeta som konsult, hör gärna av dig eller fyll i intresseanmälan så berättar vi mer.

kvinna på hiking

Medicinsk sekreterare och nyfiken på att bli konsult?

Vi kan bemanning av medicinska sekreterare och vet att det är många frågor man behöver svar på som vårdkonsult.

Vi är medvetna om att det kan finnas många frågor du vill ha svar på som vårdkonsult. Hos Bonliva får du ett eget team som finns där för dig innan, under och efter ditt uppdrag. Vi tar hand om de praktiska bitarna och finns här för att besvara dina frågor. Dessutom ser vi självklart till att du får sova på den skönaste kudden om du arbetar utanför ditt hem. Det här gör att du kan fokusera fullt ut på balansen mellan arbetsliv och privatliv.

En fast kontaktperson som jobbar för dig

Skräddarsydda uppdrag och flexibla scheman

Förmånligt löneupplägg

VI BEMANNAR INOM: 
Offentlig och privat sektor på bl.a. sjukhus, vårdcentraler, mottagningar av olika slag, laboratorium, forskningsinstitut samt kliniker.
Två glada personer

Bli konsult hos Bonliva som medicinsk sekreterare

Att jobba som konsult genom oss på Bonliva innebär att du får en trygg anställning eller uppdragsleverantör, med goda villkor och som ger dig flexibla arbetslösningar. Du får ett engagerat team som stöttar dig i dina uppdrag och som hjälper till med allt det praktiska – från resa och boende till avtal.

Våra uppdragsgivare finns i hela landet. Din kompetens behövs – vårt jobb är att matcha dig med uppdraget som passar just dig!

Ansökan och intervju och kvalitetssäkring

Ditt första steg är att skicka in din ansökan till oss. Efter det kommer du att bli kontaktad för ett samtal där vi lär känna dig, dina mål och din bakgrund bättre. Din kontaktperson är sedan med dig under hela processen – före, under och efter.

Kvalitetssäkring

Vi genomför därefter en kvalitetssäkring som innefattar kontroll av utbildningsbesvis, CV samt referenstagning. För vissa typer av uppdrag krävs även utdrag från belastningsregistret.

Val av uppdrag

Baserat på din profil, dina önskemål och dina kvalifikationer kommer vi att presentera olika uppdrag för dig. Du väljer sedan det uppdrag som passar dig allra bäst.

Ditt äventyr börjar!

Vi hjälper dig med avtal, skattetekniska frågor samt eventuella boende och resor om du ska arbeta på annan ort – sedan är det dags att börja ditt uppdrag! Du är nu en av tusentals konsulter från Bonliva som gör skillnad för patienter och klienter i hela Sverige. Vi finns med dig längs hela vägen och stöttar dig så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Är du som medicinsk sekreterare redo att ta steget som konsult?

Att ta steget att arbeta som medicinsk sekreterare och konsult kan kännas som en stor förändring, men med Bonliva kan du känna dig lugn.

Vi finns här för att stödja dig genom varje fas: från att navigera i de praktiska detaljerna till att matcha dig med det perfekta uppdraget och stötta dig under din tid som konsult. Vårt mål är att göra din resa framgångsrik!

Är du redo att ta steget och börja din resa som medicinsk sekreterare på konsultbasis? Fyll i intresseanmälan och låt oss börja din resa tillsammans.

kvinna med ryggsäck
TEAM MEDICINSKA SEKRETERARE

Det är vi som är teamet längs vägen

Hoppas vi får möjligheten att lära känna dig!

Anders Markgren

HR- och Bemanningsspecialist
Team
Omsorg

Ossian Eklund

Operativ Chef & Rekryteringsansvarig
Team
Omsorg

Natali Lestaric

Bemanningskoordinator
Team
Omsorg

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!