VÅRDPERSONAL FÖR SJUKHUS, VÅRDCENTRAL,
KOMMUN, SKOLA OCH PRIVATA VERKSAMHETER

Vi hjälper dig som vill hyra vårdpersonal

Oavsett om din verksamhet har behov av att hyra vårdpersonal i akut eller förebyggande syfte finns vi nära till hands. Bonliva levererar hjältar i form av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, arbets- och fysioterapeuter, socionomer och psykologer som snabbt kan börja stärka upp när det behövs som mest.

Hur kan vi hjälpa dig? Kontakta oss genom formuläret nedan.

Sjukhus

Hyr vårdpersonal
Akuta vakanser eller proaktivt

Vid akuta behov, vänligen ring 08-515 13 400.

Vår strävan är att leverera en tjänst med uthyrning av vårdpersonal som främjar balans, långsiktighet och att bidra till välfungerande verksamheter inom vården. Genom att se till att matchningen mellan en vårdkonsult och en arbetsgivare är genomförbar och trygg – där vi står för kvalitetssäkringen och personalansvaret – skapar vi hållbara lösningar.

Vi finns nära till hands för de tillfällen då alla inte är på plats, då någon precis har slutat, eller när det bara behövs extra stöd i din verksamhet. Vår uppgift är att er verksamhet får den kompetens ni behöver.

Varför Bonliva?

Sveriges största bemanningsföretag inom vård & omsorg

ISO 9001 och ISO 14001-certifierade avseende kvalitetsledningssystem samt miljöledningssystem

Snabb leverans av personal med rätt kompetens

Skicka gärna en förfrågan avseende inhyrning av:
Läkare, Sjuksköterska (inkl. specialistsjuksköterska, barnmorska), Psykolog, Socionom, Undersköterska, Medicinsk Sekreterare, Fysioterapeut, Arbetsterapeut, Röntgensjuksköterska

Så här går det till att beställa personal till er verksamhet

Det är enkelt att anlita våra konsulter, vi guidar dig och finns med längs hela vägen. Det personliga engagemanget kommer på köpet.
Du får ett engagerat team på Bonliva som stöttar er verksamhet och som hjälper till med allt det praktiska – från kvalitetssäkring till avtal.

Vill du veta mer om hur Bonliva kan hjälpa er? Kontaka oss idag!

1. Behovsanalays

Efter att ni skickat in er förfrågan på vårdpersonal genomför vi en granskning av tillgängliga konsulter för att hitta den/de personerna vars kompetens och tillgänglighet matchar ert behov bäst. Vi kan stärka upp din verksamhet med exempelvis läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, psykologer, biomedicinska analytiker, fysioterapeuter och arbetsterapeuter.

2. Välj vårdkonsult

Vi sammanställer fullständig presentation på den/de aktuella vårdkonsulterna som matchar bäst med ert behov och presenterar dessa för er tillsammans med en plan för hur behovet ska täckas. En konsultpresentation från Bonliva innehåller alltid CV, referenser (inkl. senaste chef) samt relevanta utdrag från myndigheter.

3. Avstämning och förberedelse

När ni valt konsult börjar det förberedande arbetet för oss, där vi säkerställer inskolning, schema, rutiner samt eventuella boende och resor.

4. Leverans av arbetskraft

Er konsult är på plats och levererar den vård eller omsorg som er verksamhet har behov av. Vi stämmer regelbundet av med konsult samt ansvarig på plats under hela uppdraget för att säkerställa att allt går enligt plan.

Hur kan vi hjälpa er verksamhet?

Bonliva vårdbemanning & rekrytering kan hjälpa er med:
läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, socionomer och psykologer.

Vi täcker både långa och korta vakanser. Vill du ha kontakt med en specifik medarbetare på Bonliva? Följ länken för att komma till vårt sökbara personalregister.

kvinna med ryggsäck

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!