BEMANNING PSYKIATRILÄKARE

Läkarbemanning
inom psykiatri

Är du psykiatriläkare och intresserad av nya uppdrag? Bonliva arbetar dedikerat med bemanning av specialister inom psykiatri. Vi arbetar nischat mot psykiatriska vårdgivare över hela landet, vilket gör att vi får en mycket god inblick i deras dagliga rutiner och behov. Är du psykiater, barn- och ungdomspsykiater, rättspsykiater eller äldrepsykiater? Kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål.

Vill du ha tillgång till de senaste tillgängliga uppdragen? Prenumerera på vårt nyhetsbrev nedan och få nya uppdragsförslag för hyrläkare inom psykiatri varje vecka.

konsult

Vi tar ansvar hela vägen

Vi samarbetar med regioner och privata aktörer där vår ambition är att skapa förutsättningar för kontinuitet och kvalitet ute på arbetsplatserna. Vår ambition är att du ska arbeta tryggt med oss under uppdragen – vi tar hänsyn till de små detaljerna och finns alltid där för dig. Vi tror på att en glad konsult är en bra konsult, vilket är en viktig del i vårt mål för en jämlik vård.

Som Sveriges ledande aktör för läkarbemanning inom psykiatri kan vi erbjuda uppdrag som psykiatrikonsult i hela landet – välj om du vill arbeta nära hemmet eller åka iväg. Heltid, deltid eller under kortare perioder: med Bonliva styr du ditt upplägg så att det passar just ditt livspussel.

Via Bonliva får du chansen att jobba som läkare inom psykiatrin på konsultbasis och bli matchad med uppdrag som passar dig och din ambition. Kontakta oss direkt för ett uppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål.

Varför Bonliva?

En fast kontaktperson som jobbar för dig

Skräddarsydda uppdrag och flexibla scheman

Förmånligt löneupplägg

Vi bemannar med:
Psykiater, Barn- och ungdomspsykiater, Rättspsykiater, Äldrepsykiater

Bli hyrläkare som psykiatriker med Bonliva

Att jobba som konsult genom oss på Bonliva innebär att du får en trygg anställning eller uppdragsleverantör, med goda villkor och som ger dig flexibla arbetslösningar. Du får ett engagerat team som stöttar dig i dina uppdrag och som hjälper till med allt det praktiska – från resa och boende till avtal.

Våra uppdragsgivare finns i hela landet och utgörs av region, kommuner, statliga institutioner och privata kliniker. Dessutom utför Bonlivas dotterbolag Bonliva Care ett stort antal NPF-utredningar årligen där behovet av BUP-specialister för utredningsarbete är återkommande.

Oavsett vilken specialisering du har kan du arbeta som psykiater hos oss – vi matchar dig med ett uppdrag som passar dig!

Följ med oss på resan mot en jämlik vård och omsorg.

Ansökan och intervju och kvalitetssäkring

Ditt första steg är att skicka in din ansökan till oss. Efter det kommer du att bli kontaktad för ett samtal där vi lär känna dig, dina mål och din bakgrund bättre. Din kontaktperson är sedan med dig under hela processen – före, under och efter.

Kvalitetssäkring

Vi genomför därefter en kvalitetssäkring som innefattar kontroll av legitimation, CV samt referenstagning. För vissa typer av uppdrag krävs även utdrag från belastningsregistret.

Val av uppdrag

Baserat på din profil, dina önskemål och dina kvalifikationer kommer vi att presentera olika uppdrag för dig. Du väljer sedan det uppdrag som passar dig allra bäst.

Ditt äventyr börjar!

Vi hjälper dig med avtal, skattetekniska frågor samt eventuella boende och resor om du ska arbeta på annan ort – sedan är det dags att börja ditt uppdrag! Du är nu en av tusentals vårdkonsulter från Bonliva som gör skillnad för patienter i hela Sverige. Vi finns med dig längs hela vägen och stöttar dig så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Är du redo att ta steget?

Att ta steget att arbeta som hyrläkare inom psykiatri kan kännas som en stor förändring, men med Bonliva kan du känna dig lugn.

Vi finns här för att stödja dig genom varje fas: från att navigera i de praktiska detaljerna till att matcha dig med det perfekta uppdraget och stötta dig under din tid som konsult. Vårt mål är att göra din resa framgångsrik!

Är du redo att ta steget och börja din resa som psykiatriker på konsultbasis? Fyll i intresseanmälan och låt oss börja din resa tillsammans.

man som paddlar kayak
TEAM PSYKIATRI

Det är vi som är teamet längs vägen

Hoppas vi får möjligheten att lära känna dig!

Johnny Kreft

Verksamhetsutvecklare
Team
Läkare

Johannes Jansson

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Läkare

Johan Krosse

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Läkare

Edward Lindeberg

Operativ Chef
Team
Läkare

Axel Holmgren

HR- och Bemanningsspecialist
Team
Läkare

Tobias Granlund

HR- och Bemanningsspecialist
Team
Läkare

William Lennartsson

Bemanningskoordinator
Team
Läkare

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!