Bonliva benefits
Förmåner för dig som konsult

På Bonliva arbetar vi för balansen mellan arbetsliv och privatliv, arbetsbelastning och utveckling. Kort och gott – för att jobbet ska passa in i livet.

Här kan du läsa om vilka förmåner och rabatter vi erbjuder dig som vård- och omsorgskonsult som en del av Bonliva Benefits.

BONLIVA SHOPPEN

En exklusiv shoppingportal tillgänglig för alla våra medarbetare!

I samarbete med Awardit får du som medarbetare på Bonliva tillgång till en plattform där du kan utforska och köpa ett brett sortiment av både fysiska och digitala produkter från kända varumärken – allt till mycket konkurrenskraftiga priser.

Välj bland mängder av olika kategorier med allt från presentkort till sportutrustning och hem- och designprodukter. Ta del av våra exklusiva erbjudanden och hitta något som du behöver till hemmet eller kanske vill ge bort som present?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

FÖRDELARNA MED BONLIVA

Nischad kontaktperson inom ditt yrkesområde.

Skräddarsydda uppdrag i hela Sverige och Norge.

Snabb utbetalning inom 10 arbetsdagar.

Personlig hjälp med boende och resa om du arbetar på annan ort.

Och mycket mer! 

Som Sveriges ledande företag inom bemanning av vård- och omsorgspersonal värnar vi om att ge dig som konsult landets bästa service.

Du som vård- och omsorgskonsult kan  ta del av flertalet rabatter på bland annat tjänster, upplevelser samt träning och hälsa - vi kallar dem "Bonliva Benefits".

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!