TEAM MEDICIN

Läkarbemanning
inom medicin

Är du läkare och nyfiken på bemanningsuppdrag inom sjukhusens olika verksamhetsområden? Då är det vi som är ditt team! Vi är specialiserade på bemanning på sjukhusens avdelningar samt mottagningar för dig som specialistläkare. Vi matchar specialister med uppdrag inom t.ex. internmedicin, kardiologi, neurologi, lungmedicin, medicinsk rehab, reumatologi, gastroenterologi, hematologi, endokrinologi, infektion, onkologi, patologi, geriatrik, allergologi och dermatologi.

Kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Scrolla ned så hittar du oss direkt!

Vill du ha tillgång till de senaste tillgängliga uppdragen? Prenumerera på vårt nyhetsbrev nedan och få nya uppdragsförslag varje vecka.

Man walking down a street

Vi tar ansvar hela vägen

Vi är specialiserade på bemanning av läkare för sjukhusens avdelningar samt mottagningar. Vårt jobb är att stötta dig och vi erbjuder en personlig bemanningsansvarig för att du alltid ska veta vem du kan kontakta med dina frågor.

Vi samarbetar med både regioner och privata vårdgivare. Våra uppdrag är flexibla och vi strävar efter att hitta den lösning som passar just dig och ditt livspussel.

Med ledord som service, kontinuitet och kvalitet strävar vi efter att hitta det uppdrag som passar just dig bäst, oavsett var i livet du befinner dig.

Utan dig, inget liv.

Varför Bonliva?

En fast kontaktperson som jobbar för dig

Skräddarsydda uppdrag och flexibla scheman

Förmånligt löne- eller fakturaupplägg

Vi bemannar med specialistläkare inom bland annat:
Internmedicin, Barnmedicin, Kardiologi, Neurologi, Lungmedicin, Medicinsk rehab, Reumatologi, Gastroenterologi, Hematologi, Endokrinologi, Infektion, Onkologi, Patologi, Geriatrik, Gynekologi/Obstretik, Allergologi, Ortopedi, Anestesi och Dermatologi.    

Bli konsultläkare med Bonliva

Att jobba som konsult genom oss på Bonliva innebär att du får en trygg anställning eller uppdragsleverantör, med goda villkor och som ger dig flexibla arbetslösningar. Du får ett engagerat team som stöttar dig i dina uppdrag och som hjälper till med allt det praktiska – från resa och boende till avtal.

Våra uppdragsgivare finns i hela landet och utgörs av både regioner, kommuner och privata vårdgivare. Oavsett vilken specialisering du har kan du arbeta som konsultläkare hos oss – vi matchar dig med ett uppdrag som passar dig!

Som konsult får du ett flexibelt liv där du själv styr över din tid samtidigt som du får chansen att utvecklas yrkesmässigt och på det personliga planet. Kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Fyll gärna i intresseanmälan eller hör av dig direkt till någon av oss i teamet, du hittar våra kontaktuppgifter längre ner.

Följ med oss på resan mot en jämlik vård och omsorg.

Ansökan och intervju och kvalitetssäkring

Ditt första steg är att skicka in din ansökan till oss. Efter det kommer du att bli kontaktad för ett samtal där vi lär känna dig, dina mål och din bakgrund bättre. Din kontaktperson är sedan med dig under hela processen – före, under och efter.

Kvalitetssäkring

Vi genomför därefter en kvalitetssäkring som innefattar kontroll av legitimation, CV samt referenstagning. För vissa typer av uppdrag krävs även utdrag från belastningsregistret.

Val av uppdrag

Baserat på din profil, dina önskemål och dina kvalifikationer kommer vi att presentera olika uppdrag för dig. Du väljer sedan det uppdrag som passar dig allra bäst.

Ditt äventyr börjar!

Vi hjälper dig med avtal, skattetekniska frågor samt eventuella boende och resor om du ska arbeta på annan ort – sedan är det dags att börja ditt uppdrag! Du är nu en av tusentals vårdkonsulter från Bonliva som gör skillnad för patienter i hela Sverige. Vi finns med dig längs hela vägen och stöttar dig så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Sök efter uppdrag

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Läkare
till uppdrag
i
Karlskrona
Vecka
34
Onkologi
Kommunal vård
Uppdrag på avdelning
Anmäl intresse för info om aktuella veckor
Blekinge
Publicerades: 
27/6/2024
Kund tar emot ansökning t o m:
7/8/2024
Läkare
till uppdrag
i
Luleå
Vecka
23-35
Njurmedicin
Kommunal vård
Uppdrag på avdelning
Anmäl intresse för info om aktuella veckor
Norrbotten
Publicerades: 
26/6/2024
Kund tar emot ansökning t o m:
14/7/2024
Läkare
till uppdrag
i
Sollefteå
Vecka
Internmedicin, Kardiologi
Kommunal vård
Uppdrag på avdelning
Anmäl intresse för info om aktuella veckor
Västernorrland
Publicerades: 
24/6/2024
Kund tar emot ansökning t o m:
19/6/2031

Är du redo att ta steget?

Att ta steget att arbeta som konsultläkare kan kännas som en stor förändring, men med Bonliva kan du känna dig lugn.

Vi finns här för att stödja dig genom varje fas: från att navigera i de praktiska detaljerna till att matcha dig med det perfekta uppdraget och stötta dig under din tid som konsult. Vårt mål är att göra din resa framgångsrik!

Är du redo att ta steget och börja din resa som bemanningsläkare på sjukhus? Fyll i intresseanmälan och låt oss börja din resa tillsammans.

kvinna med ryggsäck
TEAM MEDICIN

Det är vi som är teamet längs vägen

Hoppas vi får möjligheten att lära känna dig!

Edward Lindeberg

Operativ Chef
Team
Läkare

Ludvig Nygren

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Läkare

Nadeen Sami

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Läkare

Wilhelm Edermark

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Läkare

William Lennartsson

Bemanningskoordinator
Team
Läkare

Sofie Seger

HR- och Bemanningsspecialist
Team
Läkare

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!