bemanningsföretag Fysioterapeut

Är du nyfiken på hur det är att jobba som fysioterapeut inom bemanning? Välkommen till Bonliva! 

Som fysioterapeut på bemanningsföretag kan du få uppdrag på exempelvis sjukhus, vårdcentraler, säbo, korttidsboenden samt inom hemsjukvården – olika typer av vård- och omsorgsverksamheter som vi samarbetar med. Vi hjälper även fysioterapeuter som är bosatta i Norge att hitta uppdrag i Sverige.

fysioterapeut konsult

Bli konsult som fysioterapeut – bemanning på dina villkor

Bonliva är ett bemanningsföretag för dig som fysioterapeut – en engagerad och hängiven uppdragsgivare. Att jobba inom bemanning som fysioterapeut ska vara enkelt och okomplicerat. Vårt mål är att matcha dig med ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Kontakta oss direkt för att hitta ditt nästa uppdrag, våra kontaktuppgifter hittar du här nedanför.

En fast kontaktperson som jobbar för dig

Skräddarsydda uppdrag och flexibla scheman

Förmånligt löneupplägg

VI BEMANNAR INOM: 
Olika typer av vård- och omsorgsverksamheter, exempelvis sjukhus, vårdcentraler, säbo, korttidsboenden samt inom hemsjukvården.
Två glada personer

Bra lönevillkor inom bemanning som fysioterapeut

Att arbeta inom bemanning som fysioterapeut kan ge goda löner och förmåner. Bemanning genom oss på Bonliva innebär att du får en trygg anställning eller uppdragsleverantör, med goda villkor och som ger dig flexibla arbetslösningar. Du får ett engagerat team som stöttar dig i dina uppdrag och som hjälper till med allt det praktiska – från resa och boende till avtal.

Våra uppdragsgivare finns i hela landet. Din kompetens behövs – vårt jobb är att matcha dig med uppdraget som passar just dig!

Ansökan och intervju och kvalitetssäkring

Ditt första steg är att skicka in din ansökan till oss. Efter det kommer du att bli kontaktad för ett samtal där vi lär känna dig, dina mål och din bakgrund bättre. Din kontaktperson är sedan med dig under hela processen – före, under och efter.

Kvalitetssäkring

Vi genomför därefter en kvalitetssäkring som innefattar kontroll av legitimation, CV samt referenstagning. För vissa typer av uppdrag krävs även utdrag från belastningsregistret.

Val av uppdrag

Baserat på din profil, dina önskemål och dina kvalifikationer kommer vi att presentera olika uppdrag för dig. Du väljer sedan det uppdrag som passar dig allra bäst.

Ditt äventyr börjar!

Vi hjälper dig med avtal, skattetekniska frågor samt eventuella boende och resor om du ska arbeta på annan ort – sedan är det dags att börja ditt uppdrag! Du är nu en av tusentals konsulter från Bonliva som gör skillnad för patienter och klienter i hela Sverige. Vi finns med dig längs hela vägen och stöttar dig så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Är du som fysioterapeut redo att ta steget som konsult?

Att ta steget att arbeta som fysioterapeut och konsult kan kännas som en stor förändring, men med Bonliva kan du känna dig lugn.

Vi finns här för att stödja dig genom varje fas: från att navigera i de praktiska detaljerna till att matcha dig med det perfekta uppdraget och stötta dig under din tid som konsult. Vårt mål är att göra din resa framgångsrik!

Är du redo att ta steget och börja din resa som fysioterapeut på konsultbasis? Fyll i intresseanmälan och låt oss börja din resa tillsammans.

kvinna med ryggsäck
TEAM FYSIOTERAPEUT

Det är vi som är teamet längs vägen

Hoppas vi får möjligheten att lära känna dig!

Madeleine Hellström

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Omsorg

Daniel Racklin

HR- och Bemanningsansvarig
Team
Omsorg

Ossian Eklund

Operativ Chef & Rekryteringsansvarig
Team
Omsorg

Natali Lestaric

Bemanningskoordinator
Team
Omsorg

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!