Bli konsult

Hur blir jag konsult hos Bonliva och vad kan jag förvänta mig efter att jag skickat in min intresseanmälan?

Om du är intresserad av att bli konsult hos Bonliva är processen smidig och enkel. Gör en intresseanmälan där du beskriver dina önskemål och kompetenser så kommer någon av våra nischade konsultchefer kontakta dig inom kort. Eller så kan du ringa in direkt till oss, vi tycker alltid det är så trevligt att bli kontaktade direkt!

Efter att din intresseanmälan är inskickad kommer en bemanningsansvarig inom din specialitet att kontakta dig, oftast inom 24 timmar under arbetsdagar. Om du kontaktar oss under en helg, kommer vi att ta kontakt med dig så snart som möjligt, oftast den första arbetsdagen efter helgen. Du kan också komma i direktkontakt med en nischad bemanningsansvarig genom att skicka ett e-postmeddelande till oss; alla våra kontaktuppgifter finns tillgängliga på vår hemsida.

När det gäller återkoppling på uppdrag jobbar vi med snabb respons. Vi återkopplar till dig så fort vi har svar från en verksamhet och håller dig uppdaterad under hela processen så att du vet vad som händer.

Om du vill veta mer, är du alltid välkommen att kontakta oss direkt, alla våra kontaktuppgifter hittar du här.


Är du redo att ta steget?

Att ta steget att arbeta som vårdkonsult kan kännas som en stor förändring, men med Bonliva kan du känna dig lugn.

Vi finns här för att stödja dig genom varje fas: från att navigera i de praktiska detaljerna till att matcha dig med det perfekta uppdraget och stötta dig under din tid som konsult. Vårt mål är att göra din resa framgångsrik!

Är du redo att ta steget och börja din resa som konsult? Fyll i intresseanmälan och låt oss börja din resa tillsammans.

kvinna med ryggsäck

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!