Bonliva vinner tilldelningsbeslut för nationell upphandling

Publicerad
8/12/2023
Skriven av
Bonliva

Bonliva, Sveriges ledande bemanningsföretag inom vård och omsorg, kan nu tillkännage att företaget vunnit tilldelningsbeslut för att leverera sjuksköterskor och läkare i den samordnade upphandling som genomförts av Sveriges 21 regioner.

Tilldelningen i upphandlingen, som koordineras av Västra Götalandsregionen med stöd av Sveriges Kommuner och Regioner (SKR), innebär att Bonliva får ett fortsatt förtroende att leverera läkare och sjuksköterskor till samtliga av Sveriges 21 regioner.

Ted Bergman, VD för Bonliva AB: "Vi ser med entusiasm fram emot vårt fortsatta samarbete med regionerna som leverantör av kvalificerad och engagerad personal till verksamheter i hela landet. Genom detta nya avtal förstärker vi vårt åtagande om att vara en del av lösningen på de kompetensutmaningar som vården står inför och fortsätta driva på för en mer jämlik och högkvalitativ vård, oavsett var i Sverige du bor.”

Upphandlingen beräknas träda i kraft i januari 2024 och avser samtliga områden inom läkar- och sjuksköterskeyrkena. Varje region kommer gradvis övergå till det nya nationella avtalet i takt med att de befintliga ramavtalen löper ut.

För mer information, kontakta:

Ted Bergman

info@bonliva.se

Bli en hjälte du med!

Vi är bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom vår vård, omsorg och skola. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vill du också kombinera din passion med arbete som konsult? Bli konsult hos Bonliva!

Är du också intresserad av att jobba som bemanningsläkare? Vad kul!

Vi är bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom vår vård, omsorg och skola. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vill du också kombinera din passion med arbete som konsult? Klicka för att läsa mer eller gör en intresseanmälan direkt i formuläret nedan.

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!