“Livet bjuder på både stora och små förändringar, och mitt jobb handlar om att möta dessa skiftningar” – HR- och bemanningsspecialisten Sofie Seger om sina 10 år på Bonliva

Publicerad
16/10/2023
Skriven av
Jaana Salla

På Bonliva är relationen till människor i fokus, något som har format många som arbetar här. För Sofie Seger, HR- och bemanningsspecialist inom läkarbemanning, har dessa relationer varit centralt under de tio åren hon har varit del av företaget. Sofie delar med sig av insikter och betydelsen av att sätta människan i centrum.

Inom Bonlivas väggar betonas vikten av relationer. För Sofie Seger, HR- och bemanningsspecialist, som har varit en del av företaget i ett decennium, är denna mänskliga koppling centralt.

– Det som främst har format mig under dessa 10 år på Bonliva är insikten om ödmjukhet inför andra människor. Ganska tidigt myntades ett uttryck för mig: ’Det är människor vi arbetar med och människor är föränderliga’, och så är det verkligen. Livet bjuder på både stora och små förändringar, och mitt jobb handlar om att möta dessa skiftningar, berättar Sofie.  

Det minnet som berört mig mest var mitt första besök på en lungklinik. När jag såg alla väldigt sjuka patienter, insåg jag hur kritisk vår roll verkligen var.

När det gäller att stötta vårdpersonal lyfter Sofie fram de relationer hon byggt upp under åren.

– Det mest givande är den starka relationen jag har till flertalet av mina konsulter och en och annan chef. Genom åren har vi tillsammans byggt och respekterat att det är ett givande och tagande oss emellan. Jag strävar alltid efter att tillgodose önskemål så långt det är möjligt. När man hjälper någon annan med problemlösning, skapas ett djupt förtroende, förklarar hon.

Hennes tid på Bonliva har varit fylld av minnen, men ett särskilt tillfälle sticker ut.  

– Det minnet som berört mig mest var mitt första besök på en lungklinik. När jag såg alla väldigt sjuka patienter, insåg jag hur kritisk vår roll verkligen var. Om vi inte hade haft våra läkare där, hade dessa patienters situation varit betydligt svårare. Jag är stolt över att ha bidragit till bemanningen på den lungavdelningen och till att klinikens behov har minskat över tid, avslutar Sofie.

Bli en hjälte du med!

Vi är bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom vår vård, omsorg och skola. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vill du också kombinera din passion med arbete som konsult? Bli konsult hos Bonliva!

Är du också intresserad av att jobba som bemanningsläkare? Vad kul!

Vi är bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom vår vård, omsorg och skola. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vill du också kombinera din passion med arbete som konsult? Klicka för att läsa mer eller gör en intresseanmälan direkt i formuläret nedan.

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!