Bli konsult

Vilka jobbmöjligheter finns hos Bonliva och hur kan jag anpassa min jobbsökning?

Bonliva erbjuder en mängd olika jobbmöjligheter inom vård och omsorg, allt för att passa just din livssituation och karriärsmål. Du har flexibiliteten att välja mellan heltids-, deltids-, eller enstaka veckouppdrag inom olika specialiteter. Det är alltså fullt möjligt att anmäla intresse för flera uppdrag samtidigt. Dock är vi måna om att hålla en öppen och ärlig kommunikation med de verksamheter vi samarbetar med, så om du går i andra tankar rekommenderar vi att detta framgår i din ansökan.

Om du för tillfället inte hittar ett uppdrag som passar dig, är det inget problem. Vi behåller kontakten och scannar kontinuerligt av nya möjligheter som kan vara av intresse för dig. För att ytterligare öka dina chanser att hitta drömjobbet kan du göra en generell intresseanmälan där du specificerar dina önskemål.

För en titt på aktuella möjligheter, besök vår sida med lediga jobb inom vård och omsorg.

Oavsett vad du är ute efter, är vår målsättning att skräddarsy ditt drömuppdrag!


Är du redo att ta steget?

Att ta steget att arbeta som vårdkonsult kan kännas som en stor förändring, men med Bonliva kan du känna dig lugn.

Vi finns här för att stödja dig genom varje fas: från att navigera i de praktiska detaljerna till att matcha dig med det perfekta uppdraget och stötta dig under din tid som konsult. Vårt mål är att göra din resa framgångsrik!

Är du redo att ta steget och börja din resa som konsult? Fyll i intresseanmälan och låt oss börja din resa tillsammans.

kvinna med ryggsäck

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!