Årets konsult 2022: Zilola Karimova – ”Hon är verkligen en tillgång för kliniken”

Publicerad
13/2/2023
Skriven av
Hanna Brezicka

Varje år nominerar verksamheter i hela Sverige vård- och omsorgskonsulter som samarbetar med Bonliva, till utmärkelsen Årets konsult. Utmärkelsen har delats ut sedan 2017 och är ett sätt att uppmärksamma alla de hjältar som bidrar till visionen om en mer jämlik vård och omsorg. Vinnaren av 2022 års utmärkelse är överläkaren Zilola Karimova, som med hög kontinuitet bidrar med sin kompetens till förlossningsvården i Blekinge.

Under förra året skickades rekordmånga nomineringar in till utmärkelsen Årets konsult 2022 Det var till slut förlossningsläkaren Zilola Karimova som röstades fram till vinnare och som fick ta emot utmärkelsen under sitt arbetspass på Kvinnokliniken vid Blekingesjukhuset i Karlskrona.

– Det känns helt fantastiskt att ha vunnit utmärkelsen Årets konsult 2022. Det var en väldigt trevlig överraskning, säger Zilola under en intervju med Bonlivas VD Ted Bergman.

Hon är väldigt varm och ställer upp vid alla tillfällen. Hon är verkligen en tillgång för kliniken.

Zilola Karimova är överläkare inom obstetrisk gynekologi och har arbetat som konsult via Bonliva sedan 2017. Kvinnokliniken vid Blekingesjukhuset i Karlskrona är en arbetsplats som Zilola uppskattar att återvända till – och kollegorna på verksamheten känner detsamma gentemot Zilola.

– Zilola är lojal mot kliniken och har en förståelse för verksamheten och för de svårigheter som kan uppstå. Hon är en mycket lätt hyrläkare att ha att göra med, berättar Love Elthammar, verksamhetschef på Kvinnokliniken i Karlskrona.

– Zilola är en fantastisk människa. Hon är väldigt varm och ställer upp vid alla tillfällen. Hon är verkligen en tillgång för kliniken, säger Petra Eriksson Kirchhoff, chefsstöd på Kvinnokliniken i Karlskrona.

Se när Bonliva överraskar Zilola med priset "Årets konsult" på plats i filmen nedan.

Är du också intresserad av att jobba som bemanningssjuksköterska? Vad kul!

Vi är bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom vår vård, omsorg och skola. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vill du också kombinera din passion med arbete som konsult? Klicka för att läsa mer eller gör en intresseanmälan direkt i formuläret.

Är du också intresserad av att jobba som bemanningsläkare? Vad kul!

Vi är bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom vår vård, omsorg och skola. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vill du också kombinera din passion med arbete som konsult? Klicka för att läsa mer eller gör en intresseanmälan direkt i formuläret nedan.

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!