Bonliva är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare bland sjuksköterskor

Publicerad
5/12/2022
Skriven av
Hanna Brezicka

Undersökningen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare genomförs varje år på uppdrag av Employer Branding-företaget Universum, där över 16 000 personer rankar arbetsgivare utifrån bland annat ledarskap, lön, respekt för medarbetare och karriärmöjligheter. År 2022 rankar undersökningen Bonliva som Sveriges fjärde mest attraktiva arbetsgivare bland unga sjuksköterskor.

Förutom att Bonliva mäts mot några av Sveriges främsta arbetsgivare, mäts bolaget även mot andra vårdbemanningsföretag. 2022 års rapport visar att unga sjuksköterskor anser att Bonliva är den mest attraktiva arbetsgivaren av samtliga bemanningsföretag inom vård och omsorg.

– Det är en ynnest att få arbeta med så många fantastiska kollegor som brinner för att skapa en bra arbetssituation för den vårdpersonal som arbetar tillsammans med oss. Vårt relationsbyggande arbete och utveckling av vårt employer brand har gett fina resultat. Vi är otroligt stolta över det här omdömet, samtidigt som det ger oss ytterligare motivation till att göra vårt bästa för att bli en ännu bättre arbetsgivare, säger Ted Bergman, vd på Bonliva.

Vi är otroligt stolta över det här omdömet, samtidigt som det ger oss ytterligare motivation till att göra vårt bästa för att bli en ännu bättre arbetsgivare.

Och även när Bonlivas egna konsultsjuksköterskor anonymt ger sina synpunkter i den årliga konsultundersökningen så blir betyget högt. Det sammanfattande omdömet av Bonliva som arbetsgivare är 4,26/5 och fler än 8 av 10 ser det som troligt eller mycket troligt att de skulle rekommendera Bonliva som arbetsgivare till en vän eller kollega. Även kontakten med sin kontaktperson på Bonliva får höga betyg (4,27/5).

– Att våra egna sjuksköterskor bekräftar bilden av Bonliva som en attraktiv arbetsgivare känns fantastiskt. Det innebär att vårt långsiktiga arbete mot att bli Sveriges bästa arbetsgivare inom vård och omsorg verkligen ger resultat, avslutar Ted Bergman.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta via Bonliva? Läs intervjuer med våra konsulter  Kent och Adanech, eller gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer.

–––––

Mer information om undersökningarna:

Undersökningen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare genomförs av employer branding-företaget Universum.

I undersökningen bedöms arbetsgivare utifrån bland annat ledarskap, lön, respekt för medarbetare samt karriärmöjligheter. Se hela listan genom att ladda ned rapporten ”Professionals inom Skola, Hälsa och Socionom 2022”.

Undersökningen Konsultenkäten genomförs årligen av Bonliva. Respondenter är de konsulter från Bonliva som arbetat minst en arbetsvecka under kalenderåret och i undersökningen bedöms Bonliva utifrån bland annat bemötande, struktur, service, karriärmöjligheter samt arbetsmiljö. År 2022 var antal respondenter med yrkestiteln “leg. Sjuksköterska" 251 st.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Jonathan Brandt, marknadschef & vice vd, Bonliva AB

Bli en hjälte du med!

Vi är bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom vår vård, omsorg och skola. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vill du också kombinera din passion med arbete som konsult? Bli konsult hos Bonliva!

Är du också intresserad av att jobba som bemanningsläkare? Vad kul!

Vi är bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom vår vård, omsorg och skola. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vill du också kombinera din passion med arbete som konsult? Klicka för att läsa mer eller gör en intresseanmälan direkt i formuläret nedan.

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!