Bonliva utses till en av Sveriges Bästa Arbetsgivare

Publicerad
19/11/2019
Skriven av

Undersökningen Sveriges Bästa Arbetsgivare genomförs varje år på uppdrag av Employer Branding-företaget Universum. Flera hundra företag deltar i undersökningen där medarbetarna själva får möjlighet att betygsätta sin arbetsgivare i frågor som rör bland annat ledarskap, arbetsmiljö och möjligheter till utveckling.

I den årliga undersökningen "Sveriges Bästa Arbetsgivare - fler än 250 anställda" gör Bonliva ett starkt resultat med en trettondeplats i tuff konkurrens med några av Sveriges allra främsta företag. I underkategorin "bemanningsföretag" tar Bonliva hem förstaplatsen.

"- Vi är nykomlingar i undersökningen 'Sveriges Bästa Arbetsgivare - fler än 250 anställda' och att placeras på en ärofylld trettondeplats gör oss väldigt stolta. Att vi redan nu dessutom placerar oss bäst bland bemanningsföretagen är ett stort steg på vägen och känns så klart väldigt hedrande. Vi har som mål att ständigt förbättra den fysiska och psykosociala arbetsmiljön för våra medarbetare och på sikt vill vi bli Sveriges bästa arbetsgivare. Det här är ett lagarbete som även ska fungera på individnivå och tillsammans kommer vi fortsätta kämpa för att få en ännu bättre placering i undersökningen" säger Charlotta Norling, HR-chef på Bonliva.

Vår starka kultur tillsammans med en ständig förbättringsglädje i organisationen har varit nyckeln till framgång för oss

Kriterierna som betygsätts av medarbetarna är kategoriserade utifrån intern identitet, lojalitet samt nöjdhet/vilja att rekommendera sin arbetsgivare. Bonliva rankar högt i alla kategorier men det är den interna identiteten som sticker ut.

"- Omtänksamhet är en del av vår värdegrund och utifrån det har vi under många år arbetat aktivt med att bygga en kultur som präglas av gemenskap och delaktighet, där medarbetarnas utveckling och välbefinnande alltid hamnar i fokus. Vår starka kultur tillsammans med en ständig förbättringsglädje i organisationen har varit nyckeln till framgång för oss, vilket också visar sig i denna undersökning, och det gör oss bara mer motiverade att fortsätta arbeta hårt för att bli en ännu bättre arbetsgivare" säger Ted Bergman, VD på Bonliva.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Bonliva? Läs Universums intervju med medarbetarna Filip Nihlén och Lara Mashan eller kontakta rekryteringsansvarig Ossian Eklund för mer information.

–––

Mer information om undersökningen:

Undersökningen Sveriges Bästa Arbetsgivare genomförs av employer branding-företaget Universum. I undersökningen bedömer medarbetarna sin arbetsgivare utifrån faktorerna intern identitet, nöjdhet och lojalitet.

Vill du komma i kontakt med någon av våra medarbetare så har du vår kontaktlista här

Bli en hjälte du med!

Vi är bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom vår vård, omsorg och skola. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vill du också kombinera din passion med arbete som konsult? Bli konsult hos Bonliva!

Är du också intresserad av att jobba som bemanningsläkare? Vad kul!

Vi är bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom vår vård, omsorg och skola. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vill du också kombinera din passion med arbete som konsult? Klicka för att läsa mer eller gör en intresseanmälan direkt i formuläret nedan.

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!