Frågestund: Vi svarar på konsulternas frågor

Publicerad
20/6/2023
Skriven av
Bonliva

På Bonlivas Instagram har vi en återkommande frågestund där vi ber alla våra följare ställa frågor till oss.

Kan jag arbeta via er när jag är klar med min AT?

Ja, när du är legitimerad läkare kan du arbeta via oss inom primärvården. Vårt team som är specialister inom läkarbemanning inom primärvård får många förfrågningar från läkare som håller på med sin AT. Läs mer om vår läkarbemanning inom primärvård.

Kan man fortfarande få uppdrag för sommaren eller är det för sent?

Det är inte för sent att boka in ditt uppdrag för sommaren! Skicka in din intresseanmälan här.

Har ni kollektivavtal?Vi har kollektivavtalsliknande lösningar som är anpassade efter hur ditt liv ser ut just nu, och som vi erbjuder alla våra konsulter så att du alltid ska kunna känna dig trygg i alla situationer. Kontakta gärna en bemanningsansvarig här för mer information om detta.

Får jag välja vilket uppdrag jag själv vill?

Givetvis får du välja det uppdrag du är mest intresserad av, men vi tar alltid i beaktning din kompetensprofil och erfarenhet så det matchar med verksamhetens behov som slutligen väljer vårdkonsulten för uppdraget.

Är du också intresserad av att jobba som bemanningssjuksköterska? Vad kul!

Vi är bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom vår vård, omsorg och skola. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vill du också kombinera din passion med arbete som konsult? Klicka för att läsa mer eller gör en intresseanmälan direkt i formuläret.

Är du också intresserad av att jobba som bemanningsläkare? Vad kul!

Vi är bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom vår vård, omsorg och skola. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vill du också kombinera din passion med arbete som konsult? Klicka för att läsa mer eller gör en intresseanmälan direkt i formuläret nedan.

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!