Vinnaren av årets uppdragsbild 2023

Publicerad
17/1/2024
Skriven av
Petra Nordqvist

Under 2023 har tävlingen Årets Uppdragsbild pågått på våra sociala medier och vi har fått in flera fantastiska bidrag från våra vård- och omsorgskonsulter, ett stort tack till alla er konsulter som har skickat in era bilder till oss. Utmärkelsen av Årets Uppdragsbild 2023 har tilldelats undersköterskan Robert Rydén Fogelberg, som för tillfället befinner sig uppe i Tärendö, Pajala kommun på uppdrag. På fritiden är Robert även en aktiv löpare och har en otrolig talang för att fota natursköna bilder.

Bilden som Robert fotade som sedan blev vinnaren i tävlingen är tagen bara några meter från huset där han bor.  
– Jag är verkligen fascinerad av både åskväder och norrsken. Även när jag bodde i Östersund jagade jag norrsken, men nu här i Tärendö har jag det precis utanför dörren! Stugan där jag tog bilden ligger bara 15 meter från huset där jag bor. Jag följer aktivt med i olika appar så om det är starkt norrsken på gång är jag redo att gå ut med kameran, berättar han. 

Jag var nervös inför mitt första uppdrag och tänkte mycket på hur jag skulle bli emottagen som konsult på arbetsplatsen men allt klaffade direkt

Robert berättade även mer om sitt uppdrag som undersköterska i Tärendö, Pajala och när han bestämde sig att gå från fast anställd till att få sitt första uppdrag inom bemanning. 

– Jag jobbar som undersköterska inom hemtjänsten och trivs verkligen jättebra. Det är ett skönt gäng som jag arbetar med. Mitt uppdrag på hemtjänsten började vid årsskiftet och blev förlängt en bit in på 2024, vilket gjorde mig jätteglad, säger Robert och fortsätter: 
 
– Jag började fundera på att bli konsult redan i mars 2023, men det tog en stund innan jag vågade säga upp mig eftersom jag inte visste om jag skulle få uppdrag eller inte. Men intresset för bemanningsbranschen väcktes och då började jag skicka ut förfrågningar till olika bolag. 

 

“...jag blev väldigt bra mottagen från dag ett på hemtjänsten” 

 

– Till slut hittade jag ett uppdrag i Tärendö, Pajala genom min kontaktperson Deaven. Vi hade mycket kontakt under andra halvan av sommaren och sedan blev det klart och jag körde upp till Tärendö. Jag var nervös inför mitt första uppdrag och tänkte mycket på hur jag skulle bli emottagen som konsult på arbetsplatsen men allt klaffade direkt och jag blev väldigt bra mottagen från dag ett på hemtjänsten där jag jobbar idag, avslutar Robert. 

Läs mer om livet som bemanningsundersköterska: "Till de som aldrig arbetat som konsulter innan vill jag säga: testa!"

 

Bild: Privat

Bli en hjälte du med!

Vi är bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom vår vård, omsorg och skola. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vill du också kombinera din passion med arbete som konsult? Bli konsult hos Bonliva!

Är du också intresserad av att jobba som bemanningsläkare? Vad kul!

Vi är bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom vår vård, omsorg och skola. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vill du också kombinera din passion med arbete som konsult? Klicka för att läsa mer eller gör en intresseanmälan direkt i formuläret nedan.

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!